HONeYmOOn Time

22 DECEMBER 2009

Selepas 2 hari Majlis dirumah Pihak lelaki...kami pegi honeymon kat CAMERON HIGHLAND...bukan macam honeymoon pon...lebih kepada lawatan sambil belaja 3D2N...wakaka..sbbnye pegi musim christmas...ramai sungguh org bercuti...nak wat cane...enjoy aje la momment ng hubby...dah cukup best...jenjalan...hehehe

On d way to cameron
Kami bertolak seawal jam 7.00pg...singgah ke melaka...kerumah cik amal & arwah cik ani...(last arwah cik ani nampak sihat sangat)
Pastu kami terus ke cameron lalu jalan jauh...simpang 5 kot name tempat tu...perghhh...jauh yang amat...
Selepas beberapa jam perjalannan...kami tibe ke destinasi...kami stay kat ROSA PASSADENA....




candle light dinner

DAY 1 :
Malam tu kami dijamukan dengan candle light dinner...hehehehe...tu termasuk dalam pakej...Tapi biasela...kami kan pasangan sempoi...pakaian pon macam nak pegi pasar malam jek...hahahaha...yang penting enjoy...yang paling lawak siap dapat sejambak bunga...alahai...sweetnye...tapi ni dari pihak management hotel...a gift for the couple...hehehe

Candle light dinner pose






A boquet of flower for the couple












DAY 2:
Harini start pengembaraan lawatan sambil belaja kami ke ladang teh...the best places kot...ng ladang strawberry....hehehe...dan beli la sket sourvenier untuk family =)
Mmg macam buat lawatan sambil belaja...hahahaha

Hehe...blaja guna mesin teh


comel x???

Love this momment
 DAY 3:
Harini kami dah bertolak balik dah...lalu tapah...jalan die mmg horror bersimpang siur...tapi rase dekat sket la berbanding perjalann pergi masa hari pertama....
Harini juga adalah hari yang bermakna buat my hubby...24 Disember 2009...Hari ulangtahunnye yang ke 25...hadiah???adela...rahsia...wakaka
Kami singgah kat LATA ISKANDAR...just for take a photo jek...x sempat nak lepak lame...sbb nak balik ke KL...singgah ke rumah sedara mara (times square...midvalley n so on) hahaha...tak la...tu sampingan je...


Kat LATA ISKANDAR
Kami stay kat KL untuk 2 hari...stay kat umah abg Im...then singgah ke rumah cik Rahman...pastu kitorang trus g Times Square...hahahaha...meriah2....seronok gak g reramai...enjoy the momment...malam tu gak kami bertolak balik johor....sangat penat tapi sangat seronok....Kalolah mase boleh berulang...sy mahu mengulanginya....tapi hari2 mendatang lebih menyeronokkan bagi kami.... Thats the Fact.. =)

With family abg Im

0 comments:

Post a Comment