My Sunshine

Emir Dah Besar

Harini genap Emir berusia 96hari...means lagi 4 hari Emir akan berusia 100 hari...wow...masa berlalu sangat pantas...tanpa sy sedar...sy telah mempunyai seorang anak yang chumil yang dah berusia hampir 100 hari...kekadang kompius...nape baby nak kena kira hari...usia kite tak pulak kira hari...huhu...cube fikir kalo usia kita dikira menggunakan hari...erk..tak ke haru nak kira...lagi satu punya la banyak nombor...contoh kalo dah 20tahun...20x365hari...=7300 hari...tak ke seram bunyinye...haish...ape melalut sampai kesini..

Dan dengan kuasa Allah...sy yang dikatekan kecil...berjaya mendeliverkan baby seberat 2.8kg...dan kini baby chumil tu dah 6kg (hehe...cepat x membesar...suke ea...susu lembu)...Emir sempat minum susu mama 1 bulan je...sedih mama mase tu...Mama tak dapat susukan Emir...ade nanah dalam Pn.B mama..so doctor suggest soh stop breastfeeding...Dear...series mama sedih mase tu...tapi en.hubby slalu cakap...its OK..better sy x menyusukan...nant mudharat pada sy n baby...hmmm Thanks dear...Mungkin ade kaitan ng cyst thyroid sy yang berada kat leher ni...hopefully pas operation...semua penyakit hilang...aminnnnn

Emir mmg Gud Boy...Alhamdulillah tak banyak ragam...cume kalo lapo atau sakit perut atau panas die akan marah...tapi kalo situasi lain...selsema ke...demam ke...die still maintain leh ketawa2 dan berbual2...(love U son)...Hobi die berjalan...duduk kat pangku mama dan tdo...kalo mama baringkan emir sure bangun kan???hehe gud boy...how clever are you???lenguh2 pon tangan mama tetap hepi sangat bile tgk muka cute awak sedang tdo sambil lentok2...(awak lupe ye yang awk baru 3 bulan...bukan 3 tahun sayangku)...Mama belikan emir playing mat...wow...hepi x terkata...seharian nak main je...emir...mama soh main kejap2 je...bukan sepanjang hari OK..

0 comments:

Post a Comment