Emir 6 Month...

Emir 6 Month  =)

Emir chumil ni dah 6 month...macam kejap je kan???masih fresh lagi ingatan mama mase awak baru deliver...u are too small dear...2.8kg je weight awak...tapi awak bijak...dah senyum, angkat2 kepala...cepat betul progress awak ye???ramai org cakap awak hyper cam mama...hahaha..mak tok pon slalu cakap awak aktif cam mama...betul x???kik kik kik...gud boy...

hmm...sepanjang 6 bulan ni...banyak mama and ayah belajar....banyak mama and ayah muhasabah diri kami berdua...dah jadi ayah and mama to a cute son...msti lbh matang...lbh rasional...btol x???mama yang slalu emosi kan???hahahaha...

Terasa cepat masa berlalu...mama tgk setiap step awak membesar...awak mmg seiras ng ayah...semua mmg follow ayah...kecuali mata..hik hik hik..mata sepet cam mama...so cute....

Emir dear...awak dah pandai gelak2 sekarang...dah pandai hulur tangan nak ikut mama..dah pandai gomol mama...kadang sampai basah muka mama...dan paling best awak dah mula makan....yang paling lawak...kalo dah mengantuk sangat pon masih nak makan...siap lelap2 lagi...hahaha...comot la awak ni...bile mama lambat je bagi makanan awak marah ye???eii naughty tau...

awak paling suke kalo ayah tegur awak kan???golak tak hingat kan???hehe...cute sayang mama ni...
Naik walker???oh..itu mmg kenderaan kegemaran anak mama...kalo bleh tak bagi org touch walker die...hahahaha...sweet la awak...
Ni la kete racing emir

Sedapnye desert saya mama

Penat ah...rest jap

Haha...ayah amek gambo adik ye

Mama nak g mane tu???

Adik termenung nape ???

emir usaha nak merangkak

Emir and ayah...yum2..thumb emir sedap la ayah

2 comments:

Nur said...

yeay! dah 6 bulan..nanti x lama lagi boleh lari-lari dengan Amir :)

buli mama, jangan tak buli!!!

ayza ukashah... said...

hahaha....bley lari2 gi wetex ng amir....
hehehehe

Post a Comment