Mode Raya????alamak touching lak

Kenangan Raya

Harini dah hari ke 24 berpuasa...means +-6 hari lagi kite sambut Raya...kejap je rase...cam baru smlam sibuk2 nak mula pose...hehehe...yeke???cheh...padahal cincin gelang semua dah loose x hingat...

Raya tahun ni alhamdulillah saya beraya sebagai seorang isteri  kepada Mohd Zaki dan juga mama to my beloved son Emir Ukasyah =)...Ape beza ng raya tahun lepas???oh..terlalu banyak...Raya tahun lepas kami 1st beraya sebagai suami isteri...emir still inside womb...hehe...pastu lak mabuk yang amat tahun lepas...hmm tahun ni Emir guddy2 dah pandai ketawa2...and cheer up our life...hehehe...Camtu la nikmatnya ada anak kan? tapi pelik nape ramai yang tak bersyukur dikurniakan anugerah Allah..tu kan???ha...dah out of topic ..


My beloved hero's
Mama & Emir


Ayah,mama and emir











Raya tahun ni again...ami, kak yanti, akmal and aqil x dapat beraya with us...hmm pagi raya sure teringat kat diorang...yelah...adik beradik saye cume 4 orang je...bile salah satu takde...rase kosong kan???alamak...asal rase touching ni...haish....Aca lak busy...cian die...slalu busy...ni nak marah kat petronas ni..buli abg sy ek???nak kena buli balik ke???tapi alhamdulillah raya aca dapat cuti..means aca, kak nim ,amirul, ilham and yaya akan balik kampung by this weekend....hmmm...sib baik ade ajan and family...yang slalu menceriakan rumah nenek...hehehe...enjoy with u all...

Ami's Family =)
Ami, kak yanti, akmal and aqil

Ajan, Kak Gie and EMir

Aca, Kak Nim & Yaya

Ajan's hero heroin
Rina, harith, isha & lia

Aca's hero
Ilham & Amirul












Kalolah arwah abah ada lagi...msti die org yang paling happy tgk kejayaan dan kebahagiaan anak2 die kan???msti die bangga dgn kami semua...dan rase bangga ng mak sbb membesarkan kami semua dgn tulang 4 kerat sendirian tanpa suami...tu la wonderfull mom that I ever had...the only and only one...

Arwah abah =)

My beloved mom












nape lak entry ni jadi entry touching mouching ek???hehehe...kan ke mode raye...adeh...
cane ni dah maleh nak koje...nak raye...adeh cam kanak2 plak...ah...x kire...nak raye best2 gak ng si kenit Emir...

My hero =)

Anak mama sayang

*Malam tadi Emir membelasah mama lagi...tapi cane mama leh tido tanpa sedar ek???sedar2 emir dah tdo hug mama...hahaha...cute boy...

2 comments:

Ibu Amani said...

selamat hari raye ayu :)

ayza ukashah... said...

Thank U and selamat hari raya juga buat ibu amani, ayah amani, amani and baby to be =)

Post a Comment