My Bestday with hubby n emir

My enjoying beday2...

hmm... lamenye tak update blog...bukan taknak update...tapi sangat tak sempat...nape??sebabnye class n class ...WIM, tanda paper, quiz...wah...sangat berdedikasi nampaknye kan???wakaka...im enjoying my job..even penat cemana pon..really terhibur dgn telatah student...tapi ade kalanye rase sebal dgn perangai diorang,...tapi tu la namanya dugaan kerja...redha tu penting...camtu gak la aku,,,geram pon terpaksa senyum...redha...then everything goes smooth...

Eh...ape koje merapu benda lain kat entry ni...actually ni enjoying entry la...nak cite pasal burfday gurl (err bleh consider kot)hahaha...dah usia suku abad ++ tapi bley lagi dipanggil gurl2...hahha...

Pagi 7 OGOS 2011...tetibe terbangun awal...wakaka...konon nak sahur (selama tu x pnh sahur) tapi sbnnye x sahur just minum air...my mom wish me in early morning (thanks mom) so sweet...
pastu bangun pagi en. hubby tak wish pon...si doddy emir juga...main ng ayah jek...isk...terasa plak hati ini terguris...wakakaka...tapi just ignore je feeling tu...dnt want to spoilt the day...pastu hubby nak bawak emir g tgk cite ultraman kat bawah...then he say..hepi beday mama =)...thnks dear...

Kami g jalan2...suke2...g jusco...tebrau...emir start sleepy dah tu...baru gerak muka dah naik toye je...wakaka...ayah amek gambo die tgh mgntuk...

Mama...emir ngantuk la.see my eyes...getting smaller and smaller tau.       
Me and emir on my beday2...

hehe...then purpose cari suar ayah ng baju...tapi nape ayah yng shopping???beday siapakah ini???hahaha...mmg aku soh en.hubby bli suar...payah sungguh nak suh bli pakaian die...sibuk soh bli pakaian mama ng emir je...(hubby sayang...jgn buat kite rase touching ea) hehe

Emir skarang dah xmo dah  baring kat stroller...nak level yang duduk...so kna la pakaikan belt...mgkin die rase 'im big boy now' haha...pastu trus tetido...wakaka...anak mama sweet.
Mama...bestnye tdo...

Dalam kul 4pm kami gerak balik...then sampai tak lame g makan kat kedai..erk means berbuka pose with my lovely mom...pastu trus balik kg and potong kek kat umah in-law...malu tau i...wakakaka

Anyway thanks dear hubby cayang...for a great day!

0 comments:

Post a Comment