Oh saya sangat Penat...............

The Busy Weekday

Lame dah tak update blog ini...Why???sobab tak sempat...busy???OP COS busy gilo...
Nape??last week mmg semua kije terkejar2...lagi lah pulak saya kena pg penilaian pengajaran VTO kat CIAST last wednesday (19/10/2011)...sebelum pg kena buat WIM...
Apekah WIM??? Meh saye cite sket...kalo PLV kompom tau ape itu WIM...anyway WIM tu adalah bahan pembelajaran...dalam tu terkandung:
Information sheet
Work Sheet
Assignment Sheet
Lesson plan (teori)
Lesson Plan (Amali)
Semua kena buat 15 set include 5 set Penilaian Prestasi (Ujian Amali) dan 5 Set penilaian Pengetahuan (Ujian Teori)..
Ditambah dgn 5 set presentation dalam Power point dan 5 set Poster( cam tak releven sbnnye poster di zaman IT ni)
Hmm camnila gamaknya saya...
Saye pegi bertolak dari rumah seawal 3 pg pada 19/10/2011 dgn mak & Mr Emir...Hubby x dapat cuti (sedey sbnnye sy..tp...abaikan je perasaan tu)...mmg agak penat...sampai di ayer keroh mate ni agak berat...and im decided to stop and rest for a while...Alhamdulillah my lovely Emir tdo sepanjang perjalanan.Then after almost half and hour, saya trus meneruskan perjalanan...sampi umah aca kul 7am...after angkut2 brg...saya trus meneruskan perjalanan ke CIAST.. sampai di CIAST almost 7.50am..And I have to wait for PPL almost 3 hours before we started the presentation....

-
-
-
-
Alhamdulillah saya telah berjaya dgn cemerlang..and menas saya dah lulus VTO!!! ape lak VTO tu...lupe nak bgtau...VTO= Vocational Training Officer okeh

-
-
-
Habis je mengecapi kejayaan (cheh ayat x bleh blah...haha) saya trus balik umah aca untuk pick up mak & my little Emir nak balik Johor...hmmm Emir nampak je mama trus kelam kabut nak mintak dukung...then sy dukung jap pastu 'Nap' jap. Half and Hour should be okay for me..Then..after awake..having a lunch waiting for my bro balik kije...then barulah saya bertolak balik...
Emir kojenye tdo...xmo teman mama...hehe


-
-
-
 Sampai umah kul 8.30pm camtu then saya trus angkat kain, pastu basuh baju, settlekan susu emir, kemas dapur then trus lipat baju...
Pukul 11pm barulah saya dapat tdo dgn lena...oh penatnya saya....

-
-
-
-
P/S:* Rupanya tugas isteri sangatlah mencabar....

0 comments:

Post a Comment