Monday, 27 February 2012

Jalan2 dengan beday Boy

9:51 am 0 Comments
Jalan2 dengan Besday Boy

A day after the birthday celebration untuk budak tecik tu...kami pon bring hinjenjalan dengan sangatlah heavennye...Emir of course la suke yang amat..(hobi beliau adalah berjalan2 okeh)...
So kami pon bawa le budak tecit tu pg Angsana (oh tujuan sbnar adalah mama mau mencari baju di Nagoya textiles...tapi rupnaya di Angsana adalah Kamdar so...x jadi)
Agak membosankan juga di ANgsana memandangkan apa yang dicari takde...Emir juga kelihatan kurang selesa memandangkan aircond di ANgsana kurang sejuk...so kami decide to go to JUSCO bukit indah (oh itulah tempat kegemaran Emir)...
Suke tau Emir Pose camtu



Sampai  je kat JUSCO, he smile...hmm agak dah...then kami mmg xmo turunkan stroller dengan niat untuk pegi kejap je...nak lunching and buy some stuff kat watson...so ayah le yang berketrampilan untuk mendukung Emir...hehehe...
Tapi masuk je dalam JUSCO die sibuk nak stroller...so sib baik la JUSCO ade sediakan Stroller for babies (free okes)...We just register and leave IC/License sbg cagaran la...(lupe nak bgtau...stroller JUSCO tu berjenama COMBI okes) nampak cam keras and x comfort tapi sbnnye sangatlah comfort for Emir....Die sangat la enjoy naik stroller tersebut. Ayah lah yang tolak sbb mama kalo tolak agak kurang kuat...hahaha...wheel die tu magnetic...so quite heavy..(cheh alasan xleh blah...hahaha)

Kami pg Daiso je...Daiso adalah barang2 dari Japan and sangatla murah sbb semua barang adalah 5 hengget...dan barang tersebut agak berkualiti berbanding barang2 sedia ada...(contoh bottle brushes) kalo beli kat babies shop brush die sangatlah lembut dan boleh terburai2...price :RM8.90 paling murah...tapi kat Daiso RM5 but quality bagus...hmmm contohla...tapi ade je tak bagusnye...biasalah tu pro and cons kalo bli brg kat kedai kan...
Emir punyela syiok naik stroller sampai susu pun nak pegang sendiri...selalu punye la malas mintak tlg mama jek pegang untuk die...huhu...naughty la awak ni

Ni la beday present dr Pak Yang
Hadiah harijadi Emir yang ayah belikan adalah sword...hahaha...tapi bukan betul pon...and he keep hold the sword sepanjang berjalan2 tu...suke sangat la kot...murah je RM5...yang sbnnye kami nak blikan kete yang bleh die naik tu...tapi blom bli lagi...cadang nak beli esok (harini) tapi Pak Yang dah hadiahkan...Thank U Pak yang =)






* P/s : For hubby : thank u so much to make us happy
           For Emir : Love U son...mama kije tau harini...hehehe...next beday kite celebrate lagi okey

Happy BirthDay Emir Ukasyah !!!

9:29 am 0 Comments
Happy BirthDay Emir Ukasyah !!!


25 February 2012 yang lepas (weekend)...Kami celebrate beday budak somel ni...Really happening and enjoyable...A day before pun kami dah celebrate beday budak tecik tu kat Taman...between family and few neigbours...tapi celebration kat family sebelah hubby quite bigger la...we  invite few relatives, closed friends and hubby nye Futsal team...

Special cake for emir
Pagi tu hubby kije...untill noon..so I bought the cake and barang2 untuk birthday party tu with mak nana...hmm disebabkan nak invite few peoples so saya pun decided to buy 2 cakes...so bley buat bertingkat...sbnnye nak bli satu je...angry bird cakes...tapi cume ada 1/2kg je...so cam x cukup saya buy one more strawberry cake...
Saya masak soto ayam+few additional food (nuggets, frankfurter ayam & fries) Simple dimple jerk memandangkan event tu berlangsung after maghrib (means takley makan heavy food la kan) hehehe...hmm menurut incik hubby...sedap soto tersebut..erk yeke???I x sempat rase okeh...tapi kak nana suggested me to use Rempah'mak siti' sebab tu sedap kot =) hehehehe...


Emir With sofea
After settle down everything...my first guest pun sampai...of cos la my 'BFF'(bestfriend forever) with her hubby and her daughter (Sofea birthday will be on the 7th march i thought) so we can celebrate together...Sofea is so cute...with hairpin and look so gurlish (during sleep) hehehe...Tp setelah awake dari tdo...die semakin active (autie punya mangkuk pun awak capai dengan pantas...hehe...lawak la sofea ni)

Then after while semua guests pun datang...Emir so xcited to blow the candle and potong cake...finally die menangis sbb x bagi lepas pisau potong cake tu...Ayah try tukar pisau lain pun die xmo...( "it's my birthday ok....dont bother me..." tu kot kata hati die...)
Mama on behalf Emir =)
Then after settle everything adalah masa untuk makan.....so enjoy your meals...=)
comotnye awak...

Emir Ukasyah sayang...Mama and ayah loves u so much...
Jadilah anak yang soleh dan sentiasa taat perintah Allah, & Rasul ye...
Jadilah anak yang baik, bijak dan rajin berusaha...
Sentiasa bersabar dalam mengharungi hidup...
Berpeganglah pada agama dan sentiasa hormat pada orang tua...
Mama dan ayah selalu doakan yang terbaik untuk EMir...
Happy 1st birthday sayang =)

Thursday, 23 February 2012

Emir Yang Lawak =)

12:33 pm 0 Comments
Emir Cute Boy


My little sonny was growing up and being such a good boy..He is fast learner baby and in the age approximate to 1 year he now can understand what people say /instruction clearly...He also really understand me more...He know how to calming me during I'm in sad mode, persuade me during I'm crying and hug and kiss me in sudden...hehehe
Last night we are having a competition...Then I said to him ' Emir, we try to compete okay...who sleep first, he must be a brilliant person' then I try to closed my eyes and pretend to sleep...He knock my head with the BEEBUG(his toy) then I said 'hmm...adik knock my head...oh..ok2...mama won't win the competition...we try again ok...who sleep first, he must be a brilliant person'...He then closed his eyes with bright smile...then I waiting until he wake up and bother me again....But then I see he was sleep tightly....with smile...hahaha Then I continue sleep....brilliant boy...

Emir always make me keep smiling all the day... I love him so much...same goes to ayah...Even sometimes we facing some problems, he or me were trying to make it simple and clear...We love each other so much...We love our super duper emir so much tooo

Wednesday, 22 February 2012

Cloudy Heart....

11:49 am 0 Comments
Am I Mistake????

Am I mistake???...am I wrong???I try to be good...to be better...to be more understanding...But I do make mistake again...I keep doing the same mistake...I keep make u hurt again...(but mine too...still feel the pain...and feel it till now..)...
Let me keep in my heart...forever...Its pain outside and inside...I'll keep it and make it dissappear...

Thursday, 16 February 2012

Nenek's Birthday...

4:20 pm 2 Comments
Hepi beday nenek...


Nenek's birthday is on 10 February 2012 but we celebrate it on the next day...We bought a Yong Tau Fuu while mak Long bought a delicious cake....
I am so supprised when Emir keep smile and clapped his hand during we sing the happy birthday song. He is so excited when Lia & Nenek blow the candle light...And he also love to eat the delicious cake...As this is the first timer he saw this kind of event, he is very happy to celebrate it...

See Emir is do xcited

Im still remember one year ago, during Emir still in my womb...He keep kicking me during we celebrate nenek's birthday...2 weeks after nenek birthday...He deliver...hehehe

Nenek was so happy for the celebration...I love u mum...u are the best mom in d world...trust me...

Tuesday, 14 February 2012

Hati Seorang Wanita

1:28 pm 2 Comments
Hati Seorang Saya

Lame dah tak meluahkan perasaan...tapi sbnnye bukan niat untuk meluahkan apa2 perasaan pon...cume bila kite dapat rungkaikan apa yang terbuku kat hati tu kan rase lega dan alhamdulillah its getting better and better

Bukan senang untuk menjadi isteri solehah...Bukan senang untuk menjadi mama mithali...Bukan sennag untuk menjadi anak yang baik dan bukan senang untuk menjadi kawan yang setia...Tapi hakikatnya lumrah hidup kita kena menjadi terbaik untuk semua orang...dan berkorban untuk memastikan segalanya berjalan dengan baik...

Alhamdulillah...kehidupan bertambah baik, sebenanya semakin kita menginjak dewasa, semakin matang fikiran, semakin bijak kita membuat pertimbangan...Cuma langit tak selalunya cerah...ada masanya mendung, ada masanya cerah, ada masanya hujan...cume kite yang perlu kawal agak mendung tak berarak kelabu, hujan tak menjadi taufan...
It's like I am...hmm jika hati saya terusik, jika hati saya terguris, saya hanya perlukan beberapa minit untuk kembali normal. Kenapa tidak seperti dulu???mengamuk?marah?...The answer is...I am matured already... I dont want to waste and take a long day untuk melayan perasaan amarah yang tak menguntungkan...saya cuba memujuk hati saya untuk kembali ceria spt sedia kala...
Tapi tlglah fahami saya, fahami rutin saya, fahami pengorbanan saya...saya hanya minta difahami...Andai x dapat membantu...cukuplah dengan kata2 semngat dan dorongan...
Kalo nampak saya letih, penat dan tak bermaya, tolonglah hiburkan saya...saya akan terhibur walau dalam keadaan ape sekalipun...
Kalo nampak saya bersedih...tolonglah beri saya ruang...untuk saya tenangkan hati saya...
Saya cube untuk menjadi sempurna dimata semua orang...tapi saya adalah manusia biasa...ada kalanya saya lalai dan kurang peka...Maafkan saya

*P/s : Kepada org2 yang saya sayangi...saya sanggup berkorban apa saja untuk kebahagian kamu semua...Maafkan saya jika ada kekurangan diri saya dimata kamu semua....




Friday, 10 February 2012

Emir situ Sana Sini

4:51 pm 0 Comments
Emir can walk Now!!!

I am really excited last 2 weeks when Emir stand up and walk by his ownself. He smile and walk like adult...stay at one site and take some stuff and continue walk...He really make me feel impressed (kekuasaan ALLAH) Masya ALLAH.
He is really funny and make me enjoy...He loves to hug me and kiss me. 

I love u dear...love u more and more

Last Monday..after awake in early morning he keep crying untill noon. He got a fever..But he is rarely crying like that even he got a heavy flu. I am really worry about him...Late nite red dot was appear at his skin..I am double worry. My hubby and me bring him to see Pak Long Emir to diagnose the red dot skin...He said...Ohhh 'demam campak' Thats normal to infant....But as per Pak Long Said, Baby will be suffer untill it recover because the viral attack throats & joint . 
Alhamdulillah...he is getting better now and keep walking all the day...hahahaha...Love u sayang...
Err mama sayang ayah as well Ok...Love u so much both my heroes

Many2 Story Mory

4:37 pm 0 Comments

 Long time no see...hahaha... 
Lately, quite busy to handling classes, sub job, and some more housewife's job, mom's job and daughter's job as well...and I am really enjoy to be me...
There are a lot of story mory to telling to...hehe..I'm just keeping in mind without snap a picture..Reason ??? (oh...my batery was empty while the incident happen/the event start etc etc...hehe.Is it acceptable???)

Terrible CNY

28  January 2012 : There are one sad incident happen to my brother..he was involved in an accident in front of our house...err..sound like simple and jokes but he is really suffer of it.Why???
hmm actually that day he try to teach his son for riding the motorcycle. Without any safety guard or using any helmet both of them riding the motorcycle. His son was the rider and he is the passengger.After turn the motorcylce, his son cannot control and pressed the pedal oil. The motorcycle was hit my neighbour gate and car. Both of them then was sent to the hospital via ambulance. My brothers knee got an injury...heavy injuries... He finally do the operation to repair his knee..and he have to rest from walk for few months...
Hope he will be OK soon and fully recover...

Rae & Mal  Reception Day

5 February 2012 - There was a very enjoy momment for this couple...There are a wedding celebration for them. The celebration was be held at Dewan Kempas Raya Johor. A day before we are too busy to helping them make goodies for the guests..
On the ceremony,  my husband and I was unplanned to be a wedding plan  suddenly force to...hehe
Its really enjoyable momment. We make it smooth and everybody enjoy the momment.

Harith Going To MRSMMUAR

I am too proud to Harith. He is selected to register for boarding school @MRSMMUAR (My Old School). I am the one who help him to fill up the application form, and give him some tips for sit the exam and I am the one who is very excited during the result show he is selected to be one of 'anak mara'...Why I am saying that???there is a lot of thing he can be learned there and really interesting...I am really hope he can take this opportunity to be the best student @ MRSMMUAR.. If I got a chances to return back to be a student @MRSMMUAR, I'll do my best for my future...But Alhamdulillah...I am praise to Allah for this happiness...
I take a leave in order to send him to the boarding school...But since he stay there,his mom and lil sister keep crying and miss him...If stay at home is the best way to him...He have to back home...He have to make a decision...I'll support him...

Follow Us @soratemplates