Happy BirthDay Emir Ukasyah !!!

Happy BirthDay Emir Ukasyah !!!


25 February 2012 yang lepas (weekend)...Kami celebrate beday budak somel ni...Really happening and enjoyable...A day before pun kami dah celebrate beday budak tecik tu kat Taman...between family and few neigbours...tapi celebration kat family sebelah hubby quite bigger la...we  invite few relatives, closed friends and hubby nye Futsal team...

Special cake for emir
Pagi tu hubby kije...untill noon..so I bought the cake and barang2 untuk birthday party tu with mak nana...hmm disebabkan nak invite few peoples so saya pun decided to buy 2 cakes...so bley buat bertingkat...sbnnye nak bli satu je...angry bird cakes...tapi cume ada 1/2kg je...so cam x cukup saya buy one more strawberry cake...
Saya masak soto ayam+few additional food (nuggets, frankfurter ayam & fries) Simple dimple jerk memandangkan event tu berlangsung after maghrib (means takley makan heavy food la kan) hehehe...hmm menurut incik hubby...sedap soto tersebut..erk yeke???I x sempat rase okeh...tapi kak nana suggested me to use Rempah'mak siti' sebab tu sedap kot =) hehehehe...


Emir With sofea
After settle down everything...my first guest pun sampai...of cos la my 'BFF'(bestfriend forever) with her hubby and her daughter (Sofea birthday will be on the 7th march i thought) so we can celebrate together...Sofea is so cute...with hairpin and look so gurlish (during sleep) hehehe...Tp setelah awake dari tdo...die semakin active (autie punya mangkuk pun awak capai dengan pantas...hehe...lawak la sofea ni)

Then after while semua guests pun datang...Emir so xcited to blow the candle and potong cake...finally die menangis sbb x bagi lepas pisau potong cake tu...Ayah try tukar pisau lain pun die xmo...( "it's my birthday ok....dont bother me..." tu kot kata hati die...)
Mama on behalf Emir =)
Then after settle everything adalah masa untuk makan.....so enjoy your meals...=)
comotnye awak...

Emir Ukasyah sayang...Mama and ayah loves u so much...
Jadilah anak yang soleh dan sentiasa taat perintah Allah, & Rasul ye...
Jadilah anak yang baik, bijak dan rajin berusaha...
Sentiasa bersabar dalam mengharungi hidup...
Berpeganglah pada agama dan sentiasa hormat pada orang tua...
Mama dan ayah selalu doakan yang terbaik untuk EMir...
Happy 1st birthday sayang =)

0 comments:

Post a Comment