Jalan2 dengan beday Boy

Jalan2 dengan Besday Boy

A day after the birthday celebration untuk budak tecik tu...kami pon bring hinjenjalan dengan sangatlah heavennye...Emir of course la suke yang amat..(hobi beliau adalah berjalan2 okeh)...
So kami pon bawa le budak tecit tu pg Angsana (oh tujuan sbnar adalah mama mau mencari baju di Nagoya textiles...tapi rupnaya di Angsana adalah Kamdar so...x jadi)
Agak membosankan juga di ANgsana memandangkan apa yang dicari takde...Emir juga kelihatan kurang selesa memandangkan aircond di ANgsana kurang sejuk...so kami decide to go to JUSCO bukit indah (oh itulah tempat kegemaran Emir)...
Suke tau Emir Pose camtu



Sampai  je kat JUSCO, he smile...hmm agak dah...then kami mmg xmo turunkan stroller dengan niat untuk pegi kejap je...nak lunching and buy some stuff kat watson...so ayah le yang berketrampilan untuk mendukung Emir...hehehe...
Tapi masuk je dalam JUSCO die sibuk nak stroller...so sib baik la JUSCO ade sediakan Stroller for babies (free okes)...We just register and leave IC/License sbg cagaran la...(lupe nak bgtau...stroller JUSCO tu berjenama COMBI okes) nampak cam keras and x comfort tapi sbnnye sangatlah comfort for Emir....Die sangat la enjoy naik stroller tersebut. Ayah lah yang tolak sbb mama kalo tolak agak kurang kuat...hahaha...wheel die tu magnetic...so quite heavy..(cheh alasan xleh blah...hahaha)

Kami pg Daiso je...Daiso adalah barang2 dari Japan and sangatla murah sbb semua barang adalah 5 hengget...dan barang tersebut agak berkualiti berbanding barang2 sedia ada...(contoh bottle brushes) kalo beli kat babies shop brush die sangatlah lembut dan boleh terburai2...price :RM8.90 paling murah...tapi kat Daiso RM5 but quality bagus...hmmm contohla...tapi ade je tak bagusnye...biasalah tu pro and cons kalo bli brg kat kedai kan...
Emir punyela syiok naik stroller sampai susu pun nak pegang sendiri...selalu punye la malas mintak tlg mama jek pegang untuk die...huhu...naughty la awak ni

Ni la beday present dr Pak Yang
Hadiah harijadi Emir yang ayah belikan adalah sword...hahaha...tapi bukan betul pon...and he keep hold the sword sepanjang berjalan2 tu...suke sangat la kot...murah je RM5...yang sbnnye kami nak blikan kete yang bleh die naik tu...tapi blom bli lagi...cadang nak beli esok (harini) tapi Pak Yang dah hadiahkan...Thank U Pak yang =)






* P/s : For hubby : thank u so much to make us happy
           For Emir : Love U son...mama kije tau harini...hehehe...next beday kite celebrate lagi okey

0 comments:

Post a Comment