Student...student & student

Student...student & student

Hmm lama gak tak update entry kan???hehehe...sorry...quite busy on doing some sub compulsary job...contohnye..CLO/PLO/SOKLAN FINAL then busy ng ISO...oh kebnayakkannya ada OOO dibelakang...oh sangat pening...
Anyway...even hari2 yang dilalui sangat la busy dengan kije2 sub -JOB but still masuk kelas and mengajar as usual..(oh i love teaching so much ok)...
As a student... mmg la sangat tak suke rules...dan sangat suke melanggar rules...
same goes too my student...harusla suke yang amat datang lambat and lari during my class...oh..now u know me...I'm just use my power of phsycological to handle them well...hahaha...
masuk kelas lambat ye??? oh saya tidak kisah ...xpe pun...lambat la lagi...i like...I lock the door...then after half an hour ade lak org knock2 the door...Then komunikasi pun berlaku
me             :'yes???can i help u?'
Student1    :  'puan...boleh sy masuk?'
me             : awak kelas mane ye??nak jumpe sape?
student2     : saya kelas ni la puan...
me             : Yeke???eh xla kot...kelas sy start kul 10...skrg dh 1035...
student3     : maaf puan terlambat
me             : eh lambat ke???xla kot...saya tercepat kot 
student4     : xla puan, kami yang lambat
me             : oh yeke...hmmm kalo kerja datang lambat kene buang kerja....kalo kelas camne?
student5     : x lmbt sangat pun puan
me             : oh betul tu...xlambat sangat...
student3     : bagila kami masuk puan
me             : hmm camne ek...cam x bolehlah...saya terima student yang datang awal...kalo keje kene 
                   warning letter kalo lambat kalo kelas datang lambat potong markah kuiz yang lepas pun ok  
                   kan???potong 10markah..setuju x??? kalo 60 markah tolak 10 ada lagi 50...masih lulus paras 
                   hidung...
Student2   : xnak la puan...lainla...
me            :ok2...hiburkan hati saya boleh???
student4    : Macamamne????


hehehe...camni le....jom tgk video ni...bolehlah terhibur dgn karenah korang ni =)

P/S* : Emir, jangan notty cam bebudak ni tau..sayang emir...ayah juga..

0 comments:

Post a Comment