Having a Quarter Year Holiday

Having a Quarter Year Holiday

Sape la yang tak suke berjalan2 kan...pelik la tu bile ade org yang declare 'oh...I hate enjoy and having holiday with family'...harusla sangat pelik....
Me??op cos la suke...cume IF I have a choice...I want to have an enjoy holiday with only 3 of us..me...my hubby & my derie sonny...
But since we are having a holiday with family...so xpela...still enjoy the momment... We yang dimaksudkan adalah...family abg Im, family abg Eman, adik naha and our family...so 3 family total...jumlah nye adalah 13 person...We are going to Sunway Lagoon...wet places to have fun...we really hope that the weather is GOOD and we can enjoy ourselves there...
Seawal pagi kami dah bergerak ke sunway lagoon...dengan harapan takla beratur panjang sangat...oh no...rupanya still panjang...hahahahahaha
Kami terus ke kaunter and buying a ticket...semua org dapat tag...no no...like a watch...but very soft to wear it...
except my dear emir...die adelah bermuka masam sebaik saje sampai...WHY??? oh sebab panas... (he need aircond) no no no dear..blejar sket berpanas...we are in Malaysia...not  KUTUB SELATAN ok...
kami amek package amusement park, wild park and wet park..need xtra...u have to pay more...so we take a minimum package only...tu pon harga die ....hmmm


mahal kan???hmm agak la ...so kami amek yang 3Park tu je...tu la ratenye...so kami berdua punye rege cume RM120 je...Emir not need to pay for entrance...(blum cukup umur)
sesampai je muke emir dah masam..(sebabnye die br bangun tdo =)
Lek ar bro...masam mencuka
Semasa menunggu pembelian ticket tu kami sempat la nak berposing...sket2 jek...hehehe...banyak sebenanye gambo...tapi ade dalam camera...next time la baru upload...lupe nak bawak tadi =)
mak usu, izham,emir,mama,kak cik & abg jik
Kami sekeluarga


Emir boring gak tu
Firstly kami pg ke amusement park...kire dry park la situ...Ok gak la...x basah...hahahhaa...saye main 3 permainan je...banyak yang x bukak...lagipun saya main ng emir yang tomei...x sanggup nak tinggal budak bucuk tu lame2
Saye main  Cowboy swagger , Flume Ride ng ade la satu benda x adventure langsung

Then kami lak pg ke water park.....kat situ main air je pon...ng emir....(gambo next time i upload ok...)
Emir & bear2 & Mama

Ni suke sangat main air

Ni ape ek namenye...saye x main...jg emir gut2

Family best

Eiii awak x pakai baju

Sayang anak mama ni

Mama alone ni ayah...

Naik escalator

Naik kuda tapi muka masam...ayah je happy

kuda lagi sambil emir masam

Nila sunway wildlife

Ticketing counter...pose sket

Kami bertiga dekat ng bird

Clown with emir

Last skali g wildlife park...cam x best sangat...busuk ok...pastu nak balik tu naik la tomahawk tu...mmg adventures...nak pengsan...hahhahaha

so layan gambo la ea....
Ape agaknya yang dibualkan mereka ni ek?

kami bertiga best =)


P/S :* Thank You dearhubby and emir...mama love u so much...To abg im, kak jun, haziq, kinah, kak cik, hanifah,abg eman, kak nana and izham...thanks for make this momment happy....love u all

0 comments:

Post a Comment