SiBudaK Bam-BAm

Si Budak Bam-Bam

Bestnye la hai ada sorang budak bam-bam yang colouring our life ni sebenanye... setiap hari he make me smile and smile even penat2 balik kije pon i'm still can smile and smile....ada je gelagat die yang buat kite ketawa...bijak auta pun bukan main juga...belajar dari ayah ke mama tu???  hahaha...
Alhamdulillah anak mama si bam-bam ni mmg x banyak kerenah...dari baby emir mmg x bnyak kerenah...mungkin sbb mama mengalami kesukaran sepanjang mengandung dan bersalinkan emir...sbb tu Emir sangat pandai berdikari dan tak banyak kerenah sejak baby lagi...
Abg macho mau pg mane?

Singapore Vs Malaysia...2 beranak ni muka beriye

Penat sangat ni...

Urut kaki ni...sakit kaki...

Ni persembahan akrobatik ok
Emir dah faham cakap and die juga dah rajin mengikut2 kate orang...bus...car...lorry...mama...mamam...papa...aaayahhhh...nek...abah...hehe...ade la lagi few words yang die bley cakap...hehehe...budak somel...mama rinduuuuuuuuuu

0 comments:

Post a Comment