My So-Called Housemate...roomate...teammate...soulmate!!!

My So-Called Housemate...roomate...teammate...soulmate!!!

Hehehe....mane???mane???mane my so-called soulmate?
orang slalu bertanya kan kalo kite dah ada somebody masa zaman muda belia dulu beberapa soalan cepu emas yang suke untuk dijawab....especially org2 tua yang pemikiran kreatif dan innovatif...hahahah
1.  hmmm orangnye hemsem? (of course la...I pick yang handsome je as my soulmate okes) hahaha...x kisah lah org nak kate x hensem pon...pada saya ...perghh...hensem gile meyyy
2. Orangnye baik x? (eh of course la sangat baik...saya x memilih perompak atau penyangak...oh...tapi beliau juga merupakan perompak sebenarnya...beliau merompak hati saya...hahaha) ...eh terpoyo lagi.
3. Belajar tinggi x? (mstilah tinggi...lupe la nak amek gambo sekolah beliau bape tingkat ek???)...hahaha...semestinya At least degree holder...hadoi poyo lagi lagi dan lagi
4. Keje ape?? (err keje nyawit je...wakaka...degree holder in palm oil plucking)...hahaha...keje mstila besh...org jawa panggil engineer...org puteh panggil jurutera...terror babe
5. Dah ade kete ke??? (kete ada...kete sorong penah la bapak die beli and turunkan kat die)...hmmm materialistik sungguh kan soalan tersebut??? yang pasti...masa tu blom ade lagi la....yang ada pon kete kancil hak milik encik abg die yang really colourfull...huhu

hmmm cukup la soalan2 lain bleh cite lain kali...pnat nak tulis disini,,,

Yang penting ada satu soalan yang org tak penah tanya dan soalann ni sangat berharga...(bape hengget???)

What is the best thing about your husband that U ever adore?
1. he's so special
2. penyabar
3. sangat rasional
4. Really understand me
5. Loving hubby of course
6. handsome (hehehe)
7. coloring my life
8. sweet
9. ayah mithali
10. suami terbaik
-
-
-
-
-
everything about him I adore




love u so much
Our destiny

Hencemnye awak

we are here





We are together
Love u both much
Demuknye adik

0 comments:

Post a Comment