Bestday Celebration

BesDay Celebration

"Million thanks to my beloved mum,sbb melahirkan sy 28thn yg lalu pd tarikh ini, mendidik,menjg sy shgga dewasa, juga untk suami sy trsyg Zaki Mohd yg pnyayang,yg sbr dgn kerenah sy dan sntiasa ada bsama sy dlm sush dan sng.untk ank sy emir ukasyah,tme ksh sbb bg peluang jd mama emir.and to all friend n relatives yg wish bday,thank u and love u all"

Hehe...memula kite sedih gak ar sebabnye en.hubby just wish hepi besday just before I left home to work...But then i'm just ignore it...then ptg tu en.hubby balik awal cket...pastu we are going to ANGSANA...the reason is nak makan Kenny Rogers Roaster...yezza...Just because saye dah lame tak makan En. Kenny so He decided to bring me there...Without cakes or present we still having fun there.

We arriving ANGSANA @about 7.00pm...then terus menuju puncak ke Encik Kenny...OMG...full booked okes...i wonder la  hari apekah hari itu sebenanye...i thought weekdays xde la begitu pack...but sangkaan meleset okes...
Then we decided untuk makan dunkin donut dolu and after solat baru la g jumpe En. Kenny...so we olls pegi la ke Dunkin Donut...Buy5 free 1 =RM12.50 with smoothy mango + nes ice the total is = RM25.90... Pergh...menyamai quater Kenny + fruit drink @Kenny Rogers...Tapi nak berbuka pose dolu kan...so bedal saje...Emir syiok je mentekedarah ng ayah die...mama sompat makan donut puding jek...sodap...yummy...suke mama
Ha...tengok..betapa girangnya mereka berdua
Ni tgh menanti makanan yang diserve oleh mama yang sedang membawa tray dengan hoyong hayang

Then pas berbuka we olls g solat maghrib jap...mama solat dulu...Emir stay with ayah kat luar...Surau kat Angsana mmg SUPERB...amazing tau org ramai gile...tapi solat masih selesa...siap ade org tgh berbuka (surau tu mmg sediakan makann berbuka untuk customer and staff) best kan??? but mmg selesa...

eh berbalik semula kepada anak beranak berdua tu...ada cite sbnnye...Rupanya pampers Emir ni senget...so ape lagi...tembuslah kincin die ke baju and suar ayah...so how ayah nak solat???Najis awak bukan muhaffafah nak oi....abesla la ayah...so mama decide untuk beli baju ayah kat AL-IKHSAn...so sesampai ke AL-IKHSAN maka Emir happy la yang amat...die buat la pelbagai aksi dan diantaranya...sila skrol kebawah ea...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ha...nampak aksi beliau???ha...nak jugak tgk muka chumil die kat CERMIN kasut tu kan?
Eh siap berbaringan lak die...aduhai anakku....
Pastu ayah pon pg la solat and suar tu saya soh die pakai kain pelikat free yang ade kat surau tersebut jek....
hehehe...Emir lak bergelutan ng mama diluar surau...kejap nak cubit baby org...kejap nak main tong sampah...last2 merengek2 nak susu...tgh elok susu ayah sampai...maka sibuk la nak jalan...and susu sambil jalan...(sayang...susu kene duduk la...awak ni tau...macam2 peel ye) 

Kami trus ke En. Kenny sebab encik perut berkeroncong sudah...sesampainya...Wah...begitu lapang okes...i Like...
Kat meja tu emir sibuk nak turun main lari2...saya soh en. suami bagi kat saya...then suddenly..............WEKKKKKK
Baju mama dipenuhi muntah susu emir...Happy besday MAMA!!!! hmmm sweetnye present dari adik...mama sangat suke...Love U son...hehehe (no pic sebab x sompat den nak capture bagai...melayan budak tenit tu)

Then mama pun trus pegi ke kete and tukar baju emir...Mama takde nak bertukar2 baju de...mama lap2 je...bau die mmg besh la dik...perfume baru mama...hehe..tapi mama tetap enjoy...
Then after having a dinner kami pon window shopping jap and trus balik....heheheheheheh...

Begitulah cerita harijadi mama....Thank U so Much hubby and Emir for a special birthday celebration =)


0 comments:

Post a Comment