Setahun SetengaH....

Setahun SetengaH....

Alhamdulillah...pejam celik...Emir dah setahun setengah...Alhamdulillah...Emir membesar menjadi toddler yang sangat matang dan berdikari....
EMir dah pandai cakap few words yang kadang2 mmg kitorang impress la mendengarnye...

Emir dah tumbuh lagi 2 ketul gigi...hehehe
Emir dah pandai main bola, kick dengan betul, campak2 pada side yang betul
Emir dah pandai switch ON TV and bukak channel 106 OASIS (hopefully sampai besar awak suka channel tu instead of channel 611 ok)
Emir dah pandai berbuka puasa bersama2 (mama dapat makan 2 suap and selebihnya awak makan) hehe...mama x kisah pun dear...yang penting awak nak makan...
Emir suke tgk BUS, LORI...bus dah betul dah sebutannya...bab lori ade slang ompotih sket lorrry...(nevermind accepted ok)
Emir memahami perasaan...dan sangat alert...die tau kalo mama sedih or happy...
Emir suke buat org senyum dan suke senyum2 simpul buat mama rase nak geget 
Dan Paling mama happy EMir mula rapat dengan AYAH...and always called ayah even panggil mama...(xpe janji awak happy)

Ayah happy sangat awak manja dah dengan die...even ayah x cakap tapi physically mama tau....
Sekejap je rase awak membesar...mama hampir terlupa waktu awak baby...mama hampir lupa waktu awak deliver...sbb awak adalah harta tak ternilai buat mama...
Awak la buah hati mama.

Cam teddy bear la awak

Men beskal

Ayah sopping ni

Mama & ayah sopping emir study

Tdo dengan best...

0 comments:

Post a Comment