BeRuang Comel =)

BeRuang Comel =)



Oh no no no....ini bukan SUPER SPONTAN!!!! ini adalah cite tentang si Beruang comel anak kesayanganku ni....hik hik hik
Ini adalah gelaran oleh kengkawan ayah okes...sile tgk pipi dan perut..mane la tak chomel...
Makan Double down nih...

Si beruang comel ni mmg suke meng 'abuse' mama....
Die suke makan pipi mama yang flat ni pastu geget2 and cubit...
kalo mama bebuat tido...msti die cakap 'angun2 ma'
Hadoi la anak ku....

Semalam we all teman ayah untuk futsal friendly match kat Daiman Sport Centre Tun Aminah...tempat die mmg superb la...so mmg sangat selesa untuk public...
Emir adalah sangat happy la...
Wah...sangat focus tgk futsal
Before ayah main Emir dulu dah sibuk main kat gelanggang tu...
Lari sana sini...kick ball...ramai org kagum tgk bakat emir control bola 
(including mama...hmmm bila adik wat training ni?)
Ayah adalah bermuka VANGGA okes...kengkawan ayah dok puji2 si beruang comel yang pandai menggelecek bola...

Ada one team ni tgk training pass2 bola...then bola tu terlepas terus ke Emir...
Semua org sangat cemas melihat keadaan tersebut
Untuk mama menyelamatkan adik adalah tak sempat...mama baru jek half way lari kearah emir tapi bola tu lebih laju dari mama okes...Then....

Emir adalah terus meng 'kick' bola tersebut dengan begitu laju...
semua org gelak sbb die terus rembat bola tu xmo bagi kat bebudak yang tgh training tu...
Pergh...x berdarah mama dibueknyo....
Beruang comel tido

Alahai beruang comel...sayangnye mama ng awak..geram tgk muka awak...mama nak geget!!!!

0 comments:

Post a Comment