Puma Lily Ballet Lace

Puma Lily Ballet Lace 

Hi All....I nak let go my Puma Lily Ballet Lace Footwear...
Kasut ni super besties and menyebabkan saya beli hokey..
Saya beli last month kat Al-Ikhsan Alamanda dengan harga RM169.00...
Then dah beli xde pun intention nak trus pakai...sesampai ghumah...alamak...besar la plak...
hmmm saye bli saiz 6-UK..
mase try cam Ok...(try sebelah je kot...pastu dah rase best)
Then sampai rumah untuk dipakai adalah besar...hokey...cane tuh???
Nak tukar???hmmm jauh jugak nak ke Alamanda bagai...pastu dengan resit dah sampai ke pelupusan sampah kot...
So I nak let-go dengan harga RM100 (aci x???)

Tapi takde kotak tau...sebab patern saya ni bli kasut mmg xmo kotak 
(reason : sebab malas bawak barang berbentuk kotak...kotak kan besar...so nampak cam messy dan cam bnyk beno brg lak yang dibawak...so i adalah x suke... )

so sesapa nak roger okes...
Nant dah let-Go I bleh bli saiz 5UK (saiz saya)
Tapi I nak beli kaler lain (Puma ballet lace ni available dalam 2 colors jek...pink-grey & green-black yang awesome. Green die pun suweet tau)...
I nak bli kaler lain sebab rupanya kasut itu adalah sama ng kasut hantaran tunang adik iparku..
Adeh....cane leh x prasan kasut beliau dikala majlis tersebut???hmmm sila lempang pipi sendiri laju2...

Ini adalah gambar en.puma yang best tu...

Hokey2...ianya mmg pinky + grey yang superb...sebab mmg cantik...





0 comments:

Post a Comment