Wayne Rooney To Be

Wayne Rooney To Be


Bile dgr nama Wayne Rooney msti org cakap 'Fanatic sungguh ng MAN-U'...hmm takde pun fanatic and tak de pun adore kat mamat tu cume suke jek tgk ke'cool'an permainan and kepandaian Wayne Rooney tu control bola..

Hmm disebabkan sepanjang mengandung mmg suke menemani En. Hubby ke Futsal, tgk bola and so so on...so hasilnya...Emir Ukasyah juga adalah sangat meminati bola...

Bile ada football match kat TV...die la yang sibuk say 'GOLLL!!!' even takde pun gol...but he is the one yang paling xcited kalo ada games yang melibatkan ball...
Kalo pg ToYR'us pun Emir adalah akan mencari Ball..Toy's lain die wat dunno je...
(selamat duit ayah and mama...hehehehe..)
But then kalo we all pg Al-Ikhsan...hamek ko...die punye la suke akan Ball...so die seharusnya la akan choose mane2 ball yang ada kat Al-Ikhsan tu 
(hokey...time ni ayah and mama mmg fenin...mahal hokey ball kat Al-Ikhsan tu)
And kat rumah mmg few types of ball yang ada sebagai toys Emir...selain tu mmg xde toys (cam kesian jek bunyinya...tapi that's it) 
Emir mmg adore to be a football player maybe

Now since umur die dah semakin meningkat ni 
(cam cakap untuk org tua lak...wakaka) 
Emir semakin xcited when ayah said...'saya ada futsal malam ni'...And he will be the first yang dah keras duduk depan pintu waiting for us...so kami sekarang kalo nak keluar akan SMS berdua without voice speak out untuk prevent budak tecik tu dok menempel kat pintu...hehehe

Emir kene abuse
Bile ikut ayah jek pg futsal...Emir will be the first yang merasmikan padang...
(Rajin plak kengkawan si ayah melayan dak kecik tu...so ape lagi...semakin syiok le main kat court tu) 
mama adalah tgk saje...sebab ramai para-para yang menjaga Emir...so mama bleh bergossip 
(eh mane ade...spekulasi semua tu...mama kan pendiam...wakakaka...sila percaya)

Emir mmg suke main ball...and he can even control the ball very nicely...
(mama adalah sangat VANGGA...) 
mama and ayah Emir mmg le sangat active..mane reti dok umah diam2 pastu duduk tgk TV kan???mama and ayah Emir adalah active okes...kekadang ada org cakap...'korang ni mmg xreti dok diam ek?' hokey2...baru la anak active...hahahaha

But Alhamdulillah...Emir bukanlah budak yang active terlebih atau hyper active...and he will be freeze kalo ada budak yang active sket dari die...hahahahaa (penakut okes...eh bukan...sbnnye emir hormat tu...)

So Emir...if one day Emir nak jadi football playerke...artist ke 
(eh ni cam mama jek lebih) .....doctor ke...engineer ke...mama tak kisah pun...jadilah apa yang Emir minat...We just guide you jek...
kami sangat sayang kamu Emir...sayang sangat2...
(tapi kalo jadi football player...please no 'kontroversi' okes...pnat mama nak layan papparazi nanti)
Hokey...jauh sangat dah mama berangan...wakaka...sila muntah banyak kali...




0 comments:

Post a Comment