FIRE!!! FIRE!!!! FIRE DRILL OKEY...

FIRE!!! FIRE!!!! FIRE DRILL OKEY...

Kring!!!!!!..........Pergh...lame gile loceng ni berdering....apekejadahnye ni???? Hokey xpe...tgk kengkawan sebelah pun muka pandang memeandang...then saya bersuara 'Nak kene turun ke???hmmm'...
So opis2 mate saye pun ajak le turun...so dengan berat hati marilah turun beramai2...huahuahua...



Hadoi...terik panas ni hokey...ade ke patot buat fire drill tgh2 panas 
(hokey cair make up I)
Marilah kita bersama2 duduk bawah pokok...Oh no...lecturer kene beratur gak ditengah panas tau...
Hokey ...cair lagi....sebab panas sangat nih...







Tetibe jek bunyi en Bomba...
(Bom ba...Bom ba...-ayat emir slalu bunyik)
Eh bukanla...ni bomba betul tau....Naik kete bomba siap siren bagai....(kejut mak!)
Then bomba datang bergaya berpura2 siram kebakaran...
Tapi sbnnye yang disiram adalah...........kete dan pokok....sampai banjir hokey...
sangat berpura-pura tu encik bomba




Pastu ape lagi die buat??? konon2 menyelamatkan student yang terperangkap...
Eh tapi xde kelukaan dan kelecuran poun...tipu tau...
Tak berdrama langsung

Hmm pastu ape tah lagi demo bakar2 then padam kebakaran tu...I tak g tgk pun sbb PANAS...dahlah baru baik demam...ada hati nak join tgh2 panas...

Okey tu je cite FIRE2...
Bye

Mari berposing

0 comments:

Post a Comment