Kemana Tumpahnya Kuah Kalo x ke Nasi???

Kemana Tumpahnya Kuah Kalo x ke Nasi???

Pagi tadi dengar sinar.Fm(Tu mmg radio rasmi kalo dalam kete I...eh nampak klasik ke???xla...kan variety of music jek...eh apehal emo lak???wakaka) ...ok...pagi tadi punya topik is 'kemana tumpahnya kuah kalo tak ke nasi'...
Tapi kekadang tak jugak...kadang tu kuah tumpah ke kerusi atau kelantai (ni especially kalo Emir yang makan...kalo mama pun kadang2 comot begitu...eh???mane ade...itu kan TER...TER ok...TER...)

Anyway...kalo dilihat2...direnung2...Emir punya perangai banyak menyamai mama...antara kuah yang tumpah ke nasi adalah...Molot banyak...yes...itu mmg benar...tiada yang benar selain yang benar...mulut becoks okeh...sampai mama adalah surrender to debate ng emir.....mau taknye...dahlah tak paham...pastu non stop talking...sape bley tahan???hehehe...

Ye...sila bertabah ye...ibuk ibuk...bapak2...hehehehe
One more yang saya perasan about this kid adalah suke melawa kat cermin...haiyoooo...its really like mama...sejibik okes...nak jugak tgk muka kat cermin...senyum2...pastu bile rase dah hensem baru kate 
'OK SIAP'

and such many things yang emir mirror to mama and ayah tooo...how come dear???hehehe...
mama love u so much sangat2....



2 comments:

ct_aidahw said...

naseb bek emir ade halkum...kalau ikut mama nye naye emir...

ayza ukashah... said...

wakaka...tipu la ko aida...mmg la lain dari segi tu...cheh

Post a Comment