Kursus Pembangunan WEB...

Kursus Pembangunan WEB...

Hi U olls...this week im quite busy dengan kursus best iaitu...kursus pembangunan WEB...This is such an interesting training that I ever attend..
Okey...yang attend training ni adalah org2 yang terlibat dalam pembangunan WEB untuk ADTEC Batu Pahat...Diketuai oleh Puan Siti Rodhiah (kak...nama penuh lagi skema gitew...hihihi) and Afzan...Wahidah, Kak Marina, Me, Tuan kamal (kejap je kot..pastu hilang) Jasnizam (juga hilang sama) and Wan Mohammad Hazwan..(xtau le eja nama ko ni betul ke x....yang penting die baru datang untuk 2nd day)

Trainer kami adalah En. Mohd Affidi...One of the most fofular in JTM as Website developer...dari ADTEC... Kemaman...dan beliau adalah mmg trainer yang bagus dan boleh memahamkan para pelajarnye...okey....kami menggunakan joomla...apache, php and mysql...(sbnnye x brape nak tau gak sblm ni...tapi dah nama pun belajar kan kan kan...) okey .layan gambo jum.....
Yang baju orange tu la Mr. AFfidi...yang hijau tu AFzan

Ni kak Siti...sedang berusaha sangat ni...ecehceh

Ni hasil usahaku...hek hek

Ni view die...comey kan???

Me and kak CT =)

0 comments:

Post a Comment