Emir with his first exciting journey

Emir with his first exciting journey

Hye Olls...Emir telah mengalami satu experience yang best ever (maybe) last week....
Sebenarnya selepas tamatnye percutian Keluarga besar Mohd Sayuti & co, we olls terus pegi menuju puncak ke SOGO...
The reason is MAMA...mama always make trouble ea???eh tak la...mama saje pancing ayah mau mengepaw handbag sebenanye...(hik hik hik)
Kami bergerak dari PD ke arah Bukit Jalil sebab nak parkk kete kat situ...kalo drive ke SOGO...maka alamat sampai late nite blum tntu sampai...Al Jemm x hengat kot kan...
Tapi Jem giler di Bagan Lalang...disebabkan oleh ada ape event tah kat satu Kuil Hindu...mmg masak betul dalam kete jem camtu...Kesian hubby...tapi cam redha jek...(I love u so much la )
So, sampai je kat LRT bukit jalil...eh salah...sri Petaling (last station) we parked the car...Alamak...hujan lebat's okes...Then I adalah tukar pampers budak gendut itu and terus menuju puncak membeli tiket LRT
Hey guys, entah bila last we olls naik LRT...punya la berzaman...LRT skarang dah x pakai tiket @ membeli tiket dikaunter...sekarang pakai token babe...(agak bunguk juga diriku)
But then I biasala, berusaha untuk belajar how to beli token menggunakan machine...so kami berjaya okes...
Kami turun jek tangga nampak dah LRT waiting for us....
so sepantas kilat berlari masuk LRT...
hehehehe...
Emir kemain lagi happy naik ulat panjang tu...ewah2...seronok ek ...xcited kemain
(mama faham, ni la 1st time Emir naik LRT sepanjang usianya kan)
meh kite layan gambo ea...

Ha...encem tak nak pi jalan camni

Keindahan kuala Lumpur

Naik LRT...ewah

MAma and Emir

Ayah sila jaga emir ok

Emir and sepupunya

cayang anak mama

alahai chumilnye

ayah amek gambar mama amek gambar adik

Suweet la awak

Eh nape mama yang hepi?

Sibuk nak tgk gambo awak kan

Somelnye kami
Hehehe...kami berusaha sampai ke SOGO...walau fenat gilos..
and mama berjaya membeli...eh memancing...eh...menjala...hahahahahaha

Gile ramai...ni Carlo Rino

Ha...hamek ko...gile ramai orang babe...tapi disebabkan I adalah sumel...maka I berjaya menyelit taw...Then I panggil incik suami untuk memilih juga...Redha jek beliau tolong pilih...
I LOVE U JUTA2 boley x???
hehehehehe


Anyway...kami sampai umah kak nim kul 10mlm...Penat and sempat borak sakan lagi...(mmg suka gossip btol makcik ni)
pas settlekan emir semua...sekali tgk...budak berdua telah lena diulit mimpi...ala comel la...

ADIOSSSSSSSSS!!!!

*P/S: Tgh tensi buat HRMIS(SKT) ia adalah tensi okes....takde mood sangat nak hupdate blog.keje banyak giler babe, WIM tak buat lagi, sistem x sentuh lagi, sistem ADUAN x buat lagi, final paper blm tanda...blm masuk markah dalam sistem...24-30 Disember nak cuti....boleh x I buat bodo jek????

2 comments:

ct_aidahw said...

meriahnye lah emir naik LRT tue...

ayza ukashah... said...

mmg la meriah...meriah lagi nak control die okes

Post a Comment