Tuesday, 31 December 2013

Good Bye 2013...Hello 2014!!!

Good Bye 2013...Hello 2014!!!



Esok dah bermula Tahun baru dalam kalendar 'org putih' kate org2 tua...hehehehe...
Kalo kalendar Islam...dah bermula last month lagi...
Banyak suka duka yang berlaku sepanjang tahun 2013...yang akan dikenang dan dijadikan pengajaran...
Semoga kehadiran Tahun baru 2014 menambah keceriaan, keberkatan, kebahagian dan Rezki yang melimpah Ruah...amin....


Mari kita imbas kembali....

Februari :
1. Suspect pneumonia....hahaha...I is kalo xberkait dgn penyakit atau hospital ni...cam x brapa nak 
lengkap pulak...muahahaha...saya pernah ceritakan disini ('',)

March:
1. Kehilangan HTC kesayangan...OMG...sedey gile mase tu...cam nak nangis laju2...tapi macho babe...hehehhe (",)

2.Kami sekeluarga accident...Oh yang ni mmg I DON'T WANT to remember at all...sangat trauma...tapi ianya betol2 buat kami lebih beringat dan berhati2 dimasa mendatang....(",)

June:
1. Kami ke Cameron higgland....best bercuti bersama few In laws....hehehehe (",)

August:
1. Hubby wat supprise dihari raya....Wah...senyum sampai telinga I taw...hahahaha (",)

2. Hubby operation kaki...disebabkan oleh...terlebih main futsal kot...muahahahaha (",)

October :
1. Got a new member's in sayuti's family...welcome Adik ipar...eh salah...Biras...(",)

November :
1.Kami bercuti ke melaka...best giler bercuti ber3...hehehe love it much (",)

December:
1. Family gathering...punya la susah family I ni nak bertogether2 kan...finally dapat bersama...best wooo (",)

2. Alhamdulillah...kami dah 4 tahun bersama...Love U much Encik suami (",)

3. The Dahlan Family bercuti ke PD...hehehehe...Love U familia...(",)

4. Buat supprise party untuk hubby...tapi...tak menjadi...adeh...nangis laju2 (",)

5. Happy birthday DECEMBER's MEMBER....(",)

Pelbagai lagi kenangan suka duka yang mungkin takde diceritakan...
Biarlah jadi kenangan sendiri jek...hehehehe
Ape pun...happy to be with U 2013....semoga 2014 akan lebih bermakna....


BerBBQ bersama THE SAYUTI's

BerBBQ bersama  THE SAYUTI's

Last weekend...The sayuti's members were having a great gathering...kami buat BBQ yang best...
That nite...the whole Sayuti's family members sitting together...except adik bongsu kami...tak dapat cuti..and few niece juga x dapat cuti...
But we have fun much... =)

Sambil tu kami meraikan DECEMBER members punye birthday...
Happy birthday guy's...!!!

Jom layan gambo

Pergh ko wandy...gua nak muntah tgk...muahaha
Yang ni baru nampak proper kan???
Ni la Pak Long...tengah menjampi api BBQ...hehhehe
Ok guy's...next yeaar ada rezki kita buat lagi tau...
Love U all

Monday, 30 December 2013

Supprise!!!!! tak berapa menjadi

Supprise!!!!! tak berapa menjadi

Ni la beday kek Tahun ni...

24hb december lepas adalah merupakan beday encik suami saya yang ke 29...(eh mudanya beliau...)hahaha
so..we both bercuti...yeay!!!!!
Here we GO!!!
Seawal pagi dah kuar rumah dan bersiap2 nak g jenjalan...
si gendut montel tu of course la gumbira yang teramat sangat kan...
so pas bekpes kami pun bergegas munuju ke tesco kulai...hahaha tesco je???nak sopping ke hape???
hehehe saje jek tengok2 kat situ...jap je pun...pastu kami menuju ke JUSCO Kulai...

Sampai2 je...trus naik tingkat 1...eh???ada pulak KIDZONE...so harusla...emir mengetik2 nak main kat situ...murah je masuk...RM10 bleh main sampai lebam...bleh kuar masuk sesuke hati...
Sejam lebih gak die main...(eh ni bday sape sbnnye ni???)
Budak tecik ni suke sangat kat sini

Pastu kami terus ukur bangunan JUSCO tu la...eh??ada tempat free wifi la...
so ape lagi...sang suami harusla stop...(aik???sayang data plan la tu)
Pastu I is lapo...and trus turun jap sambil beli sushi...
sambil tu talipon la team2 untuk supprise party malam ni...
antaranya adalah iman (anak sedara hubby.memegang watak sebagai pengambil kek dan pembeli basikal) , Muzafil (Anak sedara ku memegang watak sebagai pengorder di kemangi dan setup tempat) dan abg eman (abg hubby saya. memegang watak sebagai penjemput team futsal untuk beday party tu)
hehehehehe...

PLAN A: Kami makan ber3...tetibe semua datang bawak kek and nyanyi..(so sweet)
tapi kalo xjadi ada plan B
PLAN B: kalo dah terlambat sampai2 jek duduk sambil tunggu order...tetibe diorang datang sambil bawak kek and nyanyi2 (so xyah bayar makan 2 kali...hahaha bijak)

Pukul 6ptg trus balik rumah..hubby cam pelik jek saya tak sibuk nak makan...padahal perut i is dah bermunyik2 cam hape tah...

Hubby: ermm kita x makan ke?
me: makan la...mama belanja...kan beday awak...
Hubby: katne?
me:Kemangi..
Hubby: oh...okay

(ok...trus stop perbualan dan masuk rumah)
Then hubby pun terus la tgk cite...cite "the itallian job"...
saya dah deal ng bebudak ni...pukul 8 dah sampai kat kemangi...
Tapi bleh pulak pukul 8 baru hubby nak siap2...mata masih lagi kat TV...
hadoi la suamiku...

PLAN B berlangsung...sebab dah lambat...
so harap bebudak ni tak muncul awal...
Sampai je kat Kemangi tetiba....takde seat...
Ok fine!!!memang best...
bebudak ni datang tak serentak...okla takpe...

Bila dah tak berapa nak menjadi...terus je ajak hubby pg seat yang dah book and trus jek bukak kek...
Tak lama pastu semua dah sampai and lagu happy birthday pun bergema...
memang best....
semua pengunjung kemangi tu pun dok sama2 pandang dan nyanyi...hehehe...suweet...
Thank U guys for coming...really appreciated it

Then pas makan jek....hubby kuar kedai and Iman bawak basikal bagi kat hubby...
Ha ni la beskal tu...yang bakul kuning tu bukan ye...
Hubby pun balik bawak beskal...(hamek ko berpeluh2 gajah...hahahaha)

Ape pun dear...i'm happy to make u happy...
semoga setiap tahun saya dapat buat something yang menggembirakan untuk awak
Happy birthday dear...
I love u so much

Thursday, 19 December 2013

The Dahlan's Family Gathering

The Dahlan's Family Gathering 

I am so excited untuk pg ke family gathering yang 1st time ever buat kat luar dari rumah sendiri mahupun rumah our family members...So this time kami ke PD(port Dickson)
Tapi sebab last minit booking...memang dapat tempat yang biase2 je la...
I mean tempat yang tak la berbintang2...tapi tu pun dah cukup bersyukur..
Yang penting kami dapat to be together...
Mahupun begitu...my 2nd brother family tak join...(its ok)

Jom la layan gambo ea
BBQ malam tu

Seafood yang fresh

Mum makan

Sedapnye...

Beloved husband and wifey

Si comel dan ayah

Emir dan nenek

Us....

1 anak dara 2 mak dara


hubby & ami

Sibling!!!
Next time kite jumpa lagi and pg jenjalan lagi ok...

Monday, 16 December 2013

Teman Bicara....

Teman Bicara....

Teman Bicara 

Bukan sekali bukannya dua
Telah sering kita berjumpa
Belum pernah tertarik rasa
Kita sekadar kawan biasa

Aku kenali siapa dirimu
Kau pun tahu siapa diriku
Kerna engkau teman bicara
Antara kita tiada rahsia

( korus )
Tiba-tiba ku lihat sikapmu
Tidak seperti dulu
Terhadapku kau menaruh hati
Sejak bila tak ku sedari

Tiba-tiba ku rasa diriku
Tidak seperti dulu terhadapmu
Ku menjadi resah
Sering kehilangan kata-kata

Kini bila bertentangan mata
Bergementar seluruh anggota
Entah mengapa tiada ku tahu
Berdepan denganmu ku terasa malu


Pernah x dengar lagu ni???
Hmmm ...lagu ni zaman aku sekolah dulu...
Ade la sikit sentimental value zaman budak2 dulu...
Suddenly teringat pulak ...huhuhu...
Terus terimbas kembali zaman sekolah....
Memang zaman sekolah ni macam2 kenangan...hahahaha
aku ni dahlah antara pailang2 sekolah gak (nanges laju2 insap...sob sob)
Malu bila diimbas2 kembali...
Zaman sekolah adalah zaman paling best aku rasa ...
Tapi bila dah kawen ni triple best lagi...lagi2 bile sicomel emir tu mula berkeletah..(helo...ni bukan sesi untuk emir yek....) hahahaha..

Dari kecik kawan aku memang lelaki...adik beradik pun semua lelaki...mane ade adik beradik pompuan...Jadi perangai ala2 lelaki tu terlebih...(tapi abg2ku semua baik dan bersopan santun jenis dok umah jek ye..)
Sampai kat aku...harammm hehehehe
Smapai mak kate "Hormon abg2 aku semua dah bagi kat aku"
"Hokey!!!fine"
Hahahahaha

Aku cume ada kawan pompuan zaman sekolah rendah 2 org yang paling rapat...Shyda dan Mariati...
Yang lain semua pada aku sangat 'girlish'
hahahampeh

Sampai sekolah menengah memang ade geng2 pompuan...gile ramai team aku 10 org...tapi aku ni jenis tak amek port sangat...semua tu ada boypren bagai...siap gado2 la antara member...sangatla bosan ok...so aku prefer kepada berkawan dengan  kaum adam..
Pada aku kaum adam is senang nak tolerate instead of kaum hawa yang cepat sentap...majuk...dan majuk..
(Rimas mak!)
Dan kawan2 akan pelik kalo aku mengatakan "aku suke ar mamat tu"
yelah...dah kawan semua lelaki lagi mau cakap camtu mmg pelik la kan...
Nak kate aku bagi2 surat kat orang ni memang tak la kan???
Eh...ade sorang je aku pnh bagi surat/tissue...(suamiku sekarang...hahahha)
Surat memohon maaf...ah suweet!!!

Sejak tu memang takde makna hokey...
Nak membalas surat pun aku adalah MALAS hokey...
lawak zaman sekolah tu...
mane ada handphone nak sms, whatssapp bagai
So suratla medium komunikasi yang ada...
Kalo ada admire mesti dapat surat bawah meja...
wakakaka...
cam comel kan??hahahaha
aku selalu gak dapat surat...(budget glamer ke hape??)
tak la...aku ni antara budak yang low profile...pailang sket...hati kering sket...
So untuk aku ada heart feeling dgn org ni cam pelik la...percent low la...
haahahaha
Jadi mungkin ada antaranya nak tgk sejauh mane kekeringan hati aku kot...

sampai ade satu masa...mase tu beday aku...
ada sorang mamat ni hantar kek kat kelas aku..
Kek doraemon...aku ingat lagi...hahaha
Tapi kesian gak mamat ni...aku taknak pg amek pon...
kawan aku yang tlg amek...dan classmate aku yang tolong makan...(kejam jek rase)
ucap terima kasih pun tak ...
Maafkan saya yek...saya tak suke terhutang budi...

Next day dapat hadiah kain buat baju pulak...
hadoi la ko ni...awatnye berhadiah bagai??
hmm aku amek la gak...dah die letak bawah meja...
Takde keje aku nak jumpa mamat tu and nak pulang ke hape...
So amek and bagi mak...
So means baju tu untuk mak aku...hahahaha
(double kejam)

Pastu ade gak yang keje bagi surat tak sudah2...kekadang aku sengaja buang depan2...
Weh...korang tak pnat ke nak menulis???
pastu aku buang ...pastu tak serik???ok fine!!!

Pastu ade yang keje tepon umah..
sampai mak aku naik bising...
"Takde kawan pompuan ke yang nak call ko ni??"
Aku cume perlu senyum mesra jek...
Nak buat cemana dah aku ni memang stok2 berkawan dengan org lelaki...
so abaikan je la kan...muahahaha..

sampai la aku masuk boarding school....
Fuyooo...ade perubahan!! Kawan2 baik ku mostly perempuan...
Tapi ade gak kawan lelaki yang kamceng...diorang tu dok depan aku dalam kelas
Pun sama...surat masih lagi jadi perantara...
Dan aku masih lagi MALAS nak membalas...
cume yang best zaman boarding school ni ada penghantaran cup cake, coklat/gula2 kepada org yang kita admire...kami panggil REQUEST...
Biasanya kalo dapat request...orang yang slalu makan mestila mamat2 yang dok depan aku tu...
diorang kate
"takpe Yu...aku tolong makan kan"
hahahaha...


hmmm Itu semua kenangan ...
dah berlalu...Ingat boleh tapi x perlu dikenangkan...

sebab kenangan terindah adalah bila Allah temukan semula aku dengan suamiku tersayang....
Kadang2 jodoh tu sangat dekat tapi kita selalu tak perasan...
Orang yang pernah dapat surat dari aku tu la jodoh aku...
memang tertulis agaknya kan???
And my best teman bicara Ever is my dear MOHD ZAKI...
yang sentiasa faham...myself...
hahahaha...LOVE U juta2 dear...



Friday, 13 December 2013

EmPat Tahun???hehe...

EmPat Tahun???hehe...

Pejam celik pejam celik dah EMPAT tahun kami berdua bergelar suami isteri...hehehehehe....
Macam baru semalam gado2 tepi parit tetibe dah 4 tahun kawen???biar betik???
Hehehe...
How happy I am with this marriage...dah 4 tahun pun macam baru jek kawen semalam...

Kami tak romantik macam pasangan lain kot...Hubungan kami rapat macam kawan, loving yes...tapi dengan perbuatan...dengan kata2...macam jarang...eh pernah ke???hehehehe...gado2 pon ade gak...
Itu yang membuatkan hubungan kami suami isteri selalu enjoy..Kami enjoy dengan life to be together...
everything kami sharing and kami happy with it...
Kehadiran EMIR menambah keceriaan dalam hubungan kami yang sempoi ni...

Saya jenis yang sempoi...peramah...banyak cakap, banyak kawan, suke mengemas, particular even small things..suke masak, cepat bersiap ,kurang sabar and management memang tip top...
And My dearie hubby pulak seorang yang kurang bercakap, simple,easy going, penyabar, penyayang, hati ada taman sikit berbanding saya...hehehehe..i mean lembut hati berbanding hatiku yang batu ni...
Jadi kami saling melengkapi....

Hubby suka buat supprise untuk saya...dari zaman kami berkawan sampaila sekarang...saya lak kalo nak wat supprise confirm2 la tak jadi...mencik okey...tau jek die saya nak wat supprise....
Last year ...hubby punye beday...saje nak wat supprise...
Belikan kek and ajak family die celebrate...ntah mane die tau tetibe masa nak kuar amek kek die bleh cakap "awak nak pg kuar amek kek saya ea???"hmmm benci tau...tau jek die kan...
Tapi masa beday saya tahun ni....die buat supprise sampai saya nangis...wakakakaka...I is malu ok...
hahahaha...sampai anak2 sedara pun cakap"Romantik gile cik jak"
Hokey...sangatla tu....hahahahahaha
But itulah suami saya....prefer to show love with action...instead of words..
I love him much...

Every year...I take an opportunity to do something "handmade card" to give it to him for our anniversary...
Last year pun sama gak...wat kad sendiri...Saya penah cite disini dulu...
But this year...saya edit gambo...buat card...and beli jam Adidas untuk hubby =)
And saya dah amek cuti seawal bulan november dulu untuk cuti pd 12.12.13 ni...I knew he quite busy this month due to new product running but If just lucnh together pun saya dah cukup bersyukur...


Then seawal pg saya bangun and put all the gift inside his car...saya tutup dgn baju smoke hubby..kengkonon supaya tak nampak la ni...hahahaha...
An I gave him a text "happy 4th anniversary..."
Dan saya pun sibuklah menguruskan rumah bersama emir yang menyepahkan rumah..
(oh very the tired menjadi housewife....hahahaha)

Then suddenly I got a wassap from him..

And my tears come out...and I cry and cry....sedih tahu???
Tetibe Emir datang
Emir: mama sedih ea? nape??
Mama: Mane ade...tak pape la sayang
(sambil hug mama)
Emir: Tu mama nanngis tu
Mama: tak la sayang...mama happy...
Emir: happy tawa2 la ma...mama ni...
(sambil tersenyum pandang budak kecik ni)

Then...kami decide to have a lunch together....Eh???lunch bertukar menjadi halfday la encik suami..
Hati I is bermunge2 lagi...hehehehe...
Kami decide untuk ke JUSCO bukit indah and tengok The Hobbit:The desolation of Smug...
hehehehehe...



Tapi budak tecik tu sket2 nak g toilet...hadoi....
hehehehehehehehe

Love u both....I appreciated this momment much..
HAPPY ANNIVERSARRY DEAR MR MOHD ZAKI

Wednesday, 4 December 2013

family gathering.....

Family Gathering.....

Harini aku keje...tapi abang2 aku semua ada kat umah...
so hati dah kat umah...
Cam best jek...cam best jek...
malam tadi kitorang wat family gathering kat Umah ajan...hehehehe...
Cuma Ami jek takde...Ami dah balik a day before tu....
Hmmm meh lah layan gambo...
Hehe...ni la anak2 dara kecik...
Yaya...Lia dan Isha...
Anak2 sedaraku yang manis...

Ini plak anak2 sedara lelaki yang macho
Yang paling macho yang pakai baju merah
Ha...yang tu anak ye...bukan anak sedara.hehehe

With my SIL yang somel dan cute...kak Nim..
Kami sangat closed each other

Nenek is tengok TV jek kojenye...
Sambil ditemani cucunye...

Ha...are we look alike???
Ni abg saya yang ke 2...
Paling susah nak jumpa
Selalu sangat takde kat malaysia...

Ha...yang ni...boypren saya.encemnye

Gossiping la kamu....hahahaha

budak lelaki kan....main PSP saje kerjanya

Alahai sewwtnye u olls...
eh yang baju merah tu kenapa join gugurl punye team???
Anak I paling bulat ye...hahahaha
Since my family ni susah sangat nak gather...disebabkan kekangan keje...so bila ada masa bersama...kami sangat appreciate it...
Walaupun keluarga kecil, tapi  semua ada tanggungjawab yang besar...
Aca lagi la susah nak jumpa...so bila die balik...memang happy...
Kadang2 aku pon x tau mane abg2 aku berada...
Tetibe mak je cite...sorang ke africa, sorang ke perlis...haish....susahnya kita nak gather kan...

Semua dah berjaya....Alhamdulillah...
Kalolah abah ada lagi...msti die happy....
Al-Fatihah untuk Abah...

 I love my family much...

Adios....

Emir Ukasyah VS Upin Ipin

Emir Ukasyah VS Upin Ipin 

" Hai...saya Upin...ini adik saya Ipin..."


Ha...biasa x dengar ayat ni???kalo mak ayah yang selalu melayan anak...confirm hafal ayat ni...
Paling best siap boleh hafal dialog upin ipin...hahahaha
Tu aku le tu...melayan si anak kecil bernama Emir Ukasyah...
Memang mama dah naik hafal dah cerita upin ipin ni...

Tapi bagus gak cerita upin ipin instead of boboi boy...
sebab moral of the story upin ipin tu lebih bagus dari boboi boy dan wording atau bahasa yang digunakan lebih manners berbanding boboi boy...
(ni bukan bermaksud aku boikot cite boboi boy...tapi bahasanya agak kurang mulia...hehhe ..ayat xbleh blah)

One of my lappy telah diserahkan kepada sibolat...so...kejenye adalah tgk cite upin ipin yang mama dah download dengan bahagianya....
Tapi sibudak bolat ni sbnanye penakut...bila ada scene yang agak2 seram...mula la die menyorok belakang mama, nenek atau ayah...very the memalukan la emir...
Lagi2 bile 'kak Ros' yang kuar...marah upin ipin...
Maka emir yang lari dulu...wakakaka...comot punye budak...

Banyak juga perkataan yang unpredictable....rupanya die belajar dari upin ipin...hahahahaha
Haritu kami follow ayah pg futsal,....mama layan phone...tetibe terdengar...

"ayam madu... ayam madu...2 singgit...2 singgit.."
macam kenal suara tu...
La...suara anak aku rupanya...sambil berdiri depan pintu...hahahaha...
semua orang dok gelakkan die...
Mail sungguh la awak ni emir...
gewam mama...

Sekali sekala layan upin ipin dengan anak...best gak tau...hehehehe..
anak mesti hati berbunga2 bila si mama atau ayah join die tgk cite...
cubelah kengkawan...




Sekarang pun Emir sibuk nak pg skolah...die kata cam Upin Ipin pg skolah...cam best kan...hehehehe




Emir pun sekarang dah rajin tolong mama...tapi macam2 la  ditolongnya...mama bersabar la nampaknye...hehehehe

Love u upin ipin mama...Emir Ukasyah...










Wednesday, 27 November 2013

Percutian Ke melaka???Awesomeee

Percutian Ke melaka???Awesomeee

Hai U olls...last week kitorang pg percutian tahunan our small family (mama,emir & ayah) ke...Melaka....a
Saje nak bawak si gendut comel tu happy2...
And yes he appreciated it much...
Sempena cuti hari keputeraan Sultan johor maka jumaat 22 nov 2013 tu cuti...
Maka kami pun bergerak ke melaka around jam 10.00pg camtu dan sampai kemelaka dalam pukul 12.30 tghari...sampai je kami trus menuju ke menara taming sari...Best la...org tak ramai...

Fees untuk naik taming sari adalah:

Adult : RM20 (without Mykad)
RM 10 (with Mykad)

Kid: RM10 (without Mykid)
RM 5 (with Mykid)

So untuk kami bertiga total fees adalah RM25...Tunai...

Jom layan gambar atas taming sari ea...
Ha..ni dataran pahlawan dari atas taming sari

Ni pandangan laut dari Taming sari gak

Nampak cam mainan ek???hehehehe bahtera ni kitorang g gak



Budak excited...hehehe

Lawo jek pandangan dari atas

Suke la dak kecik ni

Mintak mama dukung nak tengok beco2 kate die

Pemandangan indah

Orang nak amek gambo die sibuk tunjuk2...



Peace Yawww

Hahahahaha

Macam comel jek...macam comel jek

Sukenye die...suke  sangat
Pas jek turun dari taming sari kami berjalan kaki menuju ke bahtera....
Half way si somel mintak dukung...
Pengsan mama...
hahahaha
Pastu kami terus jek naik bahtera...hehehhe
Tetibe ada budak tercincin

"Mama...basah ni..."
alahaia anak mama

"sowi ma..."
heheheh...its ok sayang

Meh layan gambar lagi
wah...xcited dak kecik ni tgk bahtera besau ni

We are here!!!


"ayah...lampak kami x?"

Naik tangga ni...

Muzium Samudera

"Ma...tgk patung tu"...mama lak sibuk begambo..hehe 
Peace!!!

Eh...cane nak wat peace ek???

Anak mama yang somel

Sayang mama with mama

"manyaknye kapal"


Hang tuah dengan mama and emir...ayah jangan jeles ea

anak sape la ni

Mama with adik...adik watpe tu 
sayang anak mama

besarnyeeeeeeeeeeee



Pastu terus sopping2 sket kat kompleks dekat depan bahtera tu...
sambil tu kami lunching skali
Emir sambil makan nampak naju tergantung2...terus je die tumpahkan air milo and mintak baju baru
Brilliant one anak mama ni la

Pas je sopping2 sket kami terus amek gambo kat replika2 yang ada kat area dekat2 dataran pahlawan tu...
Hajat dihati nak naik A famosa...
tapi bile PK emir mintak dukung...adoi...surrender mama..hahaha

Emir dan kereta lembu


Thomas and emir

Thomas and friend

Kapal Terbang with mama

Kapal terbang lagi...

Ma...ni ape ni ma???ma...si becok mama ni 
sayang budak bucuk mama

Kemudian kami terus menuju ke Tanjung Bidara Beach Resort...
Lepas check in...kami pun pg dinner kat pekan tanjung bidara kot nama pekan tu...

Esok paginye....seawal pagi dah sibuk ke tepi laut...hahhahaha
best jek...rase fresh...pastu trus masuk swimming pool
berjalan dipersisir pantai

mama,emir,ayah

sayang mama emir ayah

mari menulis di pasir

nak teropong

mama ajar pakai teropong

Teropong kapal layut katenye

canteknyeeeeeee

 Thank You dear hubby...sabo je melayan karenah kami...
Love u juta2 sangat...

 

AyzaUkasyah Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang