2012 Year End Holiday (Cite lapuk)

2012 Year End Holiday (Cite lapuk)

okey...sbnnye dah cite kan kisah percutian kami ke MORIB...eh ke belum ek???lupe la...lately sibuk plus demam...plus...pnat macam2 hal nak handle...
Anyway...kami bercuti almost a week..ke KL...morib is one of the main places la yang kami pegi..
mmg heaven sbb ada jakuzi dalam bilik...(eh sebab tu je ke???) hahaha
takdela...yang best sbb bercuti dgn anak and suami ber3...mmgla heaven giler...
Banyak gambar percutian kami...
silalah layan ye...

-

-
Percutian di MORIB

Jakuzi yang emir suke

Dinner di MoriB

Then kami pegi ke RAWANG berjumpe myBFF sidot...(eh tambah lagi BFFF) banyak sangat F nyer...
rumah beliau adalah di....'jauhhhhhh'
'senang giler' nak jumpa...hahhahahaha (boleh tak???)
Tapi disebabkan kehebatan kami mencari rumah ko sidot...finally kami jumpa tanpa banyak kali menelefon kamu...
(sape la yang design jalam umah ko tu ek...cube ikut sequence number kan senang) hahahahaha
pastu kami lepak kat JUSCO...mereka belanja kami SECRET RECIPE....yummy...
Thanks sidot and Hisham...korang balik lagi sekali nant kitorang treat korang kat kedai Wak MAsad ea....huahuahua

-
-
-
-
With sidot @JUSCO

Pastu kami lepak kat rumah abg Im =) (abg zaki)
Kami mmg suke lepak sana...hahhahahaha...
Selain melawat sedara mara (sogo dan sbgnye) kami juga melawat Alamanda...
mase tu la si emir marah mama...
Masa tu kat Alamanda...
kami nak makan kat Food court...
Pastu ayah emir pg la carikkan mama makanan sementara mama dok jaga emir kat tmpat duduk...
Disebabkan emir tak dapat ikut ayah maka beliau adalah marah ok...
so die pun marah sambil cakap kuat2
"Cicak...amek ayu ni" hadoi la....orang2 sekeliling semua gelakkan we olls...
mmg la awak ni emir...nak kene geget...!!!

-
-
-
Best Ever

Percutian ini adalah terindah...Love it Dear

Anak mama =)

Hahaha...Gaduh ng ayah

Anak Ayah

0 comments:

Post a Comment