Entry Longgok =)

Entry Longgok =)

Hi Uolls...
Lame tak bermuka belog..lately quite busy with so many things...rasanya nak pengsan pastu bangun semula and pengsan lagi...Alah...bukan banyak mane pun keje...siap bleh berbelog bagai....cume dateline yang bertimpa2...kelas2 yang berbanyak2...assignment budak yang kene settle...ditambah lak ng DEMAM...hadoi...mmg berbaloi2

DEMAM

Okey..meh cite pasal demam dulu ek...
Demam akibat???Terjangkit oleh Emir...walhal Emir tak demam...cume batuk and selsema manja...
But then virus yang attached to me tu bukan nak manja2 jek...malah menyakitkan sendi...menghilangkan suara...mengaktifkan pembengkakkan tnsil...oh I hate u much...
Malam jek mulalah badan start sakit2...ni penangan virus lah ni...pastu ada satu malam tu batuk kuar darah...terkojut den...so ape lagi...terus awake hubby and mintak tlg sbb sakit n takut...so hubby bangun soh kunyah AIS...lega sket la...barulah leh tdo sket...
Pastu lak ada hati nak berjimba2 ke JUSCO...kate en. hubby mane tau pg JUSCO mama sihat..
Tapi...jap je sihatnye...tetibe peluh sejuk membasahi badan.. I felt like going to faint...
Yes...so Ajak en. hubby balik...huhu...(ada hati sungguh...tak

so sampai harini....I adalah masih tidak bersuara...Oh My Prada....!!!! nanges


KELAS...KELAS..KELLAS ko JAH

Okey...pegi plak ke kisah kelas...
Series babe...mmg busy muzy dizzi dengan kelas...
Mau taknye...sem ni MQA running sekali dengan SKM...
Agak messy otakku memikirkan hal kelas yang kekadang dipenuhi oleh aktiviti2 macam2(seminar bagai)
means...kitorang sbg pengajar kene ganti kelas bebudak yang dah hilang dek kerana seminar bagai...(its not fair) muka x puas ati
Dengan suara cap itik yang sedikit2 kuar tak kuar ni...gagahlah jugak haku nak mengajar....
Punyalah nak menghabiskan silibus kan kan kan


Wah...kepala I adalah senoneng nih...
next time sambung lagi ea


0 comments:

Post a Comment