Mind Setting @ Ubat Besar Gilak???

Mind Setting @ Ubat Besar Gilak???

Disebabkan dah masuk hari ke-7 tak bahek2 lagi demam, selsema batuk and sakit tekak...I adalah tensi okes...
Tak tau harini asal rase worse giler...sampai rase nak tumbang, pening and nak tdo jek...padahal sepatutnya its getting better la kan???so...rehat jek ajak member (tenkiu Aida & hana) menemani ke KLINIK yang BAGUS giler...just nak dapatkan ubat yang superb

Memule dak2 ni kate pg klinik Azlina...diorang kate bagus...yes...aku pnh pegi mase kena kencing kotor dulu (macam2 btol penyakit makcik ni kan?)
Pastu dapat parking lak tuh...pergh...mmg best...TAPI...doctor takde...okey fine...

So meneruskan misi ke KLINIK NUR...ramai giler (cam org nepal yang baru nak wat med. check up)...then hape lagi...berebut masuk supaya mereka tak overtake aku (keji gile...tak sihat pun keji kot...wakaka)
oh rupanya mereka tak perlu pon jumpe doc...so dalam 5 minutes jek ade slang omputih sebut my name untuk masuk room1...(klinik tu canggih manggih...panggil patient pun siap guna spelling sound system)
ok..biar la cane pun...yang penting
-
-
Bile masuk jek...doctor pompuan...(don't know her name)...
She try to checked me...tapi dari jauh...(takot terjangkit la tu...pastu xnak pakai mask lak tu...eii...very the menggeramkan)
Pastu die cakap "kalo makin teruk, g hospital pg amek darah"
hmm dalam hati whispering "doc...I datang jumpa u sbb takmo pg hospital ler...."
boleh gitew???
Tapi seb bek doc tu cakap nak bagi antibiotik yang terbaek...
so ape lagi...suke la I
hopefully bleh recover cepat...azab tau tak sihat ni...
nak tgk tahap kebesaran antibiotiknye???
hamek ko


mmg besar...and menyebabkan mind ku menyettingkan dirinya agar baik cepat...yes baik cepat!!!

Balik jek opis terus menelan ubat and trus rase sihat (okey tipu)
terus buat2 sihat supaya virus tu psyco...hahha...gilak psyco ayat haku...
msti ko takut kan virus2 semua...

Muka poyo...sila muntah


0 comments:

Post a Comment