Happy 2nd Birthday Emir Ukasyah


                                  Happy 2nd Birthday Emir Ukasyah

Beday boy with mama


Happy Birthday dearie son...
Selamat menyambut ulangtahun kedua anak mama...
Semoga menjadi anak yang soleh, menjadi anak yang bijak, comel, hebat, taat Perintah Allah dan mama and ayah =)

Semalam mama terlewat balik sikit...
bukan dari semalam jek..hari sabtu lagi mama kerja seharian kat ILP Ledang...Emir mama tinggalkan dengan ayah...
Then bile malam jek mama balik Emir start takmo dah kat orang lain...terus attached ng mama...Hari ahad seharian Emir tak bagi mama kemana2...asyik nak menangis jek...sbb mama nak membasuh, masak and so so on...Emir nak mama stay dengan emir jek..
Sian Emir...mesti rase mama nak tinggal die jek...
Sorry sayang...on your birthday mama terpaksa balik lewat dari biasa...
Lewat tak lewat sangat tapi lewat sikit dari waktu biasa..
Nampak je mama balik Emir terus Emir kejar mama and peluk mama...
Dan wajib la...x bagi mama mandi dah...

Alahai sayang mama sorang ni...
so mama and ayah dah decide nak ajak semua makan2...celebrate birthday Emir...Maklong belikan desert yang sedap for us...Thank U mak Long =)
and hopefully sayang mama ni sentiasa happy ...hehehehhe

Yummy...ikan...

Ni mmg sedap giler

Antara dinner kami



Hamboi ...makan x hengat

Yummy



Chocolate desert

0 comments:

Post a Comment