Snogurt...the healthier froyo

Snogurt...the healthier froyo 

Hmm..entry makan...I like okes...
Snogurt ...nak kate first timer makan yogurt tu mmg tipula...but then ini la first time masuk Snogurt kat PONTIAN...yang mana telah pun officially bukak kat Pontian few month ago...
Ada gak tutty fruity baru bukak...but I still prefer to go snogurt...
Eh??nape ek???
Hehehe...Tutty fruity agak la mahal kedaung (eleh lebih kurang jek ng snogurt)
hehehe..kat Pontian tu almost yang masuk Tutty Fruity tu kaum C++...so I adalah agak meraguinya dan yang kije pun ramai juga C++...so better pg snogurt la kot...
Ape yang bestnye???
hmm biasa jek la...For me...lagi sedap yogurt marrigold yang jual kat giant RM1.59 sebijik...(x hagak2 wat comparison)
Snogurt ni bukan kegemaran Emir...walhal Emirla sbnnye penggemar tegar Yogurt...
Cume bley tambah accessories la ...tu nampak cam best jek kan...wakakaka...
so far Okeyla...sedap gak la...sebab beli 1 cup share with hubby jek...
Bukan nape pun...sebabnye tu pun jenuh nak habiskan...
Lately...cam tak bape selera nak makan...makan pun sekadar mengisi perut...asal ek??
hmm mungkin sbb agak penat and banyak kije kot (pandai la tu...alasan semata ok)


Mama & emir yang demam


Hamboi...


0 comments:

Post a Comment