Dating???ahaks...cam zaman muda mudi la

Dating???ahaks...cam zaman muda mudi la

Hi Olls....hmm..last week memang busy tahap gaban...even student cuti sepanjang last two weeks pun saya tak dapat bercuti disebabkan kerja2 yang sangat banyak untuk disettle mettle kan...
So, I'm decided untuk amek CTR (Cuti Tanpa Rekod) dimana ianya merupakan cuti berganti during pegi CITEX kat ILP Ledang mase bulan Feb haritu...pada end of March yang lepas...
Memang awal2 dah decide nak amek cuti 28-1April 2013...lagi pulak kami ada jemputan majlis perkahwinan anak sepupu di Key Ell...so take this chance untuk bercuti2

Kami bergerak dari Johor seawal jam 2.30ptg Sabtu dan tiba di nilai (rumah abg) pukul 6.00ptg...
Memandangkan si Emir sibuk nak main cat yang gebu2...so kami decide untuk tinggal Emir disana sementara kami....DATING!!!!hahahaha

Wow...pretty good dating kat Alamanda...sbb rase cam OK la....nak kate cam crowded sangat tu tak jugak...OK la kan...we holding hands together and jalan2...(tau tak...kalo ada budak somel tu..harusla mintak dukung or mama mengear die berlari kan???)
hehehe...
Its AWESOME....
#hubby...can we have a date again???hehehhehehe

hmmm..kat rumah abg saya ada student xchange dari japan...
Nama die OOta Kako..
This is kako
Baru 11 years old...comel jek cam sara (anak sdara I)
She's not fluence in English sbb kat Japan blaja English in early secondary school (not early la kan???)
So kami berkomunikasi umpama ayam and itik...hahahahaha
But Kako ni sweet and sporting...She loves Emir so much...die ada adik 2 tahun gak cam emir...cume die kata "not Muru.Emir muru"
Muru=Bulat/tembam
hahahaha..anak mama mmg muru...

Hmm Ahad tu kami ke jemputan kawen ...Majlis diadakan di dalam dewan Masjid...
Disebabkan majlis untuk 2 pasang mempelai...so its too crowded for me...and really...Panas...mungkin sbb terlalu ramai orang...So we olls lepak jek salam masjid and solat zuhur sekali...

alamak...dah nak kul 2 ptg la..
Later On saya akan update lagi ea...nak masuk kelas dah..ptg ni nak mengajar amali...so kena well prepared..
=)

Bye 







0 comments:

Post a Comment