# Hai La anak.....

# Hai La anak.....

Mama dan bam bam

Hai Olls...lama dah tak bermuka belog...I is busy with...class...kije2 lain yang bergunung ganang, kursus lagi...haish...manyak nye...
Loving ni
Tapi...setiap kali jam menghampiri pukul 5pm...hati I is bermunge-munge hokey...maunye tak...balik mesti nak jumpe si pengarang jantung I (debab dobot Emir Bupasyah *mama suke called ur name bupasyah kan???)

Sejak berusia 2 tahun ++ ni...Emir semakin bijak dan terlalu banyak idea...kadang2...hilang juga kesabaran dibuatnya...tapi, kerana anak yang disayangi...nak marah???memang jauh la sekali..apa yang boleh saya buat...peluk...dan say to him that we love him so much...and..he can do.../ or can't do this /that...
Itulah anak...Penat mana pun kita balik keje...bila anak happy kita akan menjadi happy juga...hilang segala penat...
Penat mane pun...bila si anak request ajak keluar...Yes...we will try to fullfill his request...
hehehehe

Emir sangat suka cat
Sekarang bile malam jek soh mama cite bed time story...
Pas habis je cite mama akan remind emir macam2...terutamanya supaya Emir menjadi anak yang baik dan soleh dan sentiasa taat pada Allah, mama, ayah...
pas jek habis cite..Emir akan terus amek bantal and kiss mama...then die akan tdo trus....
ala suweet la anak manja mama ni...nak kene geget x???
hehehehe

Emir dan ayah
Emir sangat suke main dengan ayah sekarang kan???heheheh...somel lagi awak ni...tapi paling best bile tgk awak berdua tdo sama2...Masya Allah...somelnye wak bedua ni...geram mama...gaya pun nak sama...hahahahah


Emir look kat cat

Eh...mama & ayah emir


Emir Disaster








0 comments:

Post a Comment