Family Quality Time...

Family Quality Time...

Hi u olls...since I is x berapa nak sihat, I have no quality time with family...
I mean, memang la kat rumah...with hubby and emir, but then I is tidak la bergurau senda bersama Emir seperti waktu sihat...Saya lebih banyak duduk, baring and rehat sahaja...
Kesian EMir...Since die dah semakin growing up ni...semakin manja dan mudah merajuk..
Kadang2 die cakap "xnak tawan mama"
kesian sayang mama...sorry...mama tak sihat...bukan sengaja xnak main2 dengan awak...

So last week kami ke KL...sempena nak pg wedding my cousin, dan saya pun cube kuatkan diri untuk have a Precious Quality time with emir and hubby...
Kalo nak diikutkan rasa badan...macam nak rehat all the day...
But Then, tgk si kecik happy je...so I have to be stronger than before...

Emir bercakap tanpa henti on d way ke KL...sometimes die menyanyi..so sweet dear mama...
Sangat terhibur dengan keletah bujang sorang ni...
So kami layan semua keletah die...and die sangat2 happy...
Mama too dear...sangat happy with kamu...


0 comments:

Post a Comment