I am new in using product "NATURACTOR"= *BEST!!*

I am new in using "NATURACTOR"= *BEST!!*

Hokey2...1st time nak cite about make up2 bagai...selama ni tak berapa nak kisah pun...
But since my age semakin increased dan tak decreased...so rasenye kene ada perubahan sikit kot...

Okey...I is ter influence dengan one of my frenz...MEK NON...a.k.a Nik Ainun...
(mek non...sila kembang hidung)
She telling me about Naturactor product
Hokey...sbnnye before this memang selalu search kat tenet about product2 make up ni dan memang selalu baca about naturactor...
But then takot nak cube sebab banyak FAKE dan made in China...
Oh I is takut okes...
But then setelah di suggestkan oleh mek non...dan beliau mensuggestkan this link...
owner die adalah Mrs Zunita Ramli 
so setelah pikir pro and cons and bace segala bagai testimoni...
I am decided untuk membeli NATURACTOR PRESSED POWDER...code #441
(nampak disitu...budget muka fair skin giller la kan??)muahahaha

Delivery mmg cepat...yang bestnye Mrs Zunita Ramli sangatla cepat mengepos barang2 yang diorder...
Means takde la nak kumpul order baru nak pos...
mmg superb la...

Since almost a week guna mmg best la...
Sebab tak berdebu dan memang rase light giller kat muka...
Ingat macam tak pakai ape2 compact powder...tapi ianya sebenanye dah mencover segala parut en.jerawat yang muncul bile waktu bendera bertukar merah...
So...I is sangat la berpuashati ken...

hokey...ni la gambo pressed powder yang I guna tu...

#code 441

Ni saye tukar span yang lebih mudah digunakan...hehehehe
So pada sesape yang berminat nak muke nampak kurang oily and lebih natural...bertukarlah kepada naturactor...Tapi make sure beli yang original pulak...

Hokey...pasni nak try plak octard yang dikatakan best tu...tapi beli pun mestila i tak beli foundation...sebab nye...memang kurang pakai foundation bagai ni...selama ni mmg guna compact powder je kot...

Pastu lak nak try SKII...kat blog http://naturactorcollections-zunitaramli.blogspot.com 
pun ada jual SKII yang original from Japan...tapi kene kira budget gak...kih kih kih...
So nak try trial die dulu...hehehhee...



Hokey2...selamat mencuba...

3 comments:

zunitaramli said...

Salam.. thanks for joining! Hadiah misteri dah dlm tgn.. hehe. and all the best! mana tau dapat 1st prize gift voucher rm100 plak kan? hehe :)

ayza ukashah... said...

thank U anyway =)

Ryanna Ave said...

Saya juga menjual SKII original dengan harga murah sbb beli wholesale.. tengok2lah ye ^^ http://naturalbeautyavenue.blogspot.com/ trime kasih!

Post a Comment