# Cite 2-3 Minggu yang lalu

# Cite 2-3 Minggu yang lalu


#24/6 ~27/6/2013
cite 2-3 minggu lepas pun tak sempat nak hupdate kan kan kan...
nampak x kebizian is melanda lately...
selepas a week saya balik dari Key El sebab berbengkel OBE di shah alam, saya dapat tugas baru...hmmm...kursus lagi...kat Hotel Selesa 
Kursus kali ni mmg besties giller...
lagi2 bile si instructor best dan cun walaupun dah berusia...so I is adore ok
I am so xcited everyday dalam class tu sbb ianya mengubah saya menjadi POSITIF tahap dewa...muahaha
Nak tengok instructor I???
okey...sat g saye upload ea...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-




see???yang berbaju orange tu age die almost 50...and yang green color tu lak almost 52...
Tapi bile diorang wat physical fittness test....
Kalah orang yang age under 30 okey...(nope include me...I am the one who is pass the fitness test ok)

______________________________________________________


#28/6/2013:
Habis kursus tu hari khamis...so jumaat naik keje...settle down kije yang menimbun atas meja disambung lak dengan good news...iaitu...my contact hour is the highers one...its 21...yeay!!! its great...Its just a challenge to me...hopefully bleh la penuhi semua tanggungjawab tu dengan senyuman ....
Bila kite positif...semua yang ada disekeliling kita Insya Allah akan dipermudahkan...Amin

______________________________________________________


#29/06/2013:
Pagi sabtu seawal pagi dah bersiap untuk bergerak ke KL...ada 2 reason nape saya ke KL

1. Wajib attend and buat presentation untuk conference (NCET 2013) will be held kat Setia Alam Convention Centre on 1 & 2 July 2013
2. Harus/sunat menyokong JDT dalam perlawanan akhir piala FA melawan Kelate...
3. Ziarah new baby abg Im dan kak Jun...very the xcited okey

Mane dulu nak cite??? oh wajiblah yang awal diawalkan kan???
Hokey kami bergerak dari Pontian about pukul 9 pg...so sampai ke rumah Aca di nilai around 12.30tghr
So...kami just lunch and tinggalkan sigendut somel together with nenek & mak yanti (maid aca)...
Kami bergegas ke bukit Jalil...
Kami parking kat Stesen LRT Sri Petaling dengan harapan senang nak kuar (of course la kan)
So kami pun bergegas naik train lrt ke Bukit Jalil and menuju ke Pintu Biru seperti yang dijanjikan dengan zahir...
Oh...we olls tak masuk melalui pintu biasa ye...we olls is special guest...so masuk pintu belakang yang aman damai...
Untuk sampai dipintu aman damai...kami kene melalui ribuan fans kelantan dan JDT...
Since gate bagi fans kelantan closed to stesen LRT...haruslah kami melalui kawasan mereka dulu
Mmg havoc diorang ni...meriah sakan...siap panjat2 pagar...dan yang best mase kitorang lalu ...pagar dah pecah and diorang masuk dengan bahagianye...
I is baru jek nak kuarkan phone amek gambo (bukti kot...)hehe tapi hubby cepat2 tarik tangan
"dah, cepat jalan...kang org rempuh satu hal"
"oh..ok..." (duck face)

So...the best part untuk perlawanan ini adalah JDT punye fans...including B.O.S is the best...
Tak menang mainan takpe...tapi menang sorak dan jadikan new phenomena dalam arena bola sepak Malaysia...since tahun 2000 lagi mmg arena bola sepak Malaysia dah tak meriah...
Tapi semenjak TMJ memainkan peranan...yes...come back kepada kemeriahan arena bola sepak Malaysia
Kami tak join lagu dan sorakan...we just enjoying the momment and really proud to be JOHORIAN....

semangat gitew...kih kiih kih

______________________________________________________


#30/06/2013
Kami ada misi harini...iaitu menuju ke alamanda seawal jam 10 pagi untuk beli hadiah baby sameeha...
Shomel tau baby abg im dan kak jun...
nak tengok gambo baby tak???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ha...ni la baby tu...
Nama die NURUL SAMEEHA...
Somel...tapi ala2 K-Pop la...
hik hik
congrate to both of you
______________________________________________________


# 1/7/2013

NCET presentation...
Okey...I is mmg nervous giller...since KJ dah bagitau awal2 my paper is selected ...sebagai one of  5 best paper...so kene la present bagus2...tapi dah lama ok tak attend conference camni...so tahap kenervousan is 200% la...
Since my part punye presentation atound 2pm...I am so kalut...makan pun ala kadar...sebab tak selera (cheh...padahal semua benda dibelasah kot)
Memang the worse giller la presentation kali ni...since ntah hape2 cakap...laju lak tu...mmg best...muahahahaha...
Eh??/x sampai 15 minutes dah habis...gud job ayu...mmg kalut benor nampaknye...
xmo amek gambo time tu...
sebab somot ok

ni je gambo ade. Bergambo dengan TPL saye...sbb baju kami is lebih kurang gitew...hahahahahha

okey la...penat nak bebel...next time kite cite lagi ea...

Bye2

1 comments:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.16
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/

Post a Comment