untuk kite2 aje....SNE BEAUTISKIN TERVAEK....

1:20 am

SNe BEAUTISKIN TERVAEK...


Hola2...lame dah tak berkecimpung dalam dunia belog lately...
I is busy dizzy...ni pun menyempatkn diri ditengah hening mlm yg indah....huhuhu
Anyway i is nk story morry pasal beautiskin sne a.k.a BE
Ala...duta die skrg scha al yahya yg somel tu...(i mmg ske je tgk die...die pun gile2 senget gak kn)
Sbnnye produk sne tu agak la mahal...tp since sy ni ada tonsil bagai...slalu dma,m,so during check up ms dmam hrtu, ada sorg doctor suggestkn produk SNE.
tp die x jual pn...just katenye try je...mane tau tonsil yg xtremely bergiat dewasa akan mengecil....
So cari punye cari jumpela....
So mkn hbs 2kotak....
Mmg superb....tonsil mengecil in sudden tau...
Pores pun kecil, alhamdulillah makin sihat kulit ni
Memang best...bdn xpnt sgt dah...
Tp since kehabisan stok...sy mkn dulu vit e shakleee
Mahal sgt.pitam i...
Tgh pk2 ni...nk continue atau nk cr produk yg boleh makan skali dgn 

Buntu ni...sile beri pandgn anda... 

Tq 1us....

macam-macam

Blog Berlapuk...Fuh...Fuh...

1:58 pm

Blog Berlapuk...Fuh...Fuh...

Blog dah pun berlapok...boleh ditiup habuk disana sini...
Sabo je la...
Series...memang tak sempat nak berblog lately...
Banyak sangat benda nak settle...dengan soalan...sebut harga...5S?? Robot...
Kalo tengok kearah meja....oh sangatlah semak kemain lagi...

Penat???eh ape tu penat???Otak tak sedar kepenatan melanda...
Kadang balik rumah pukul 9.00 pun dah flat...
Emir menjerit le nampaknye...paling best mama kene ketuk dengan TAB...best tak???
Anak yang comel...xkan dimarah...paling best pun meleleh airmata mama kesakitan...

Tak ramai orang tau bertapa huru hara dan rushingnye hidupku seharian...
Melainkan yang perasan bila saya sakit...nampak kurang sihat...nampak letih...
Tapi selalunya nampak saya dalam keadaan normal..nothing happen...
Nampak saya cam xde pape berlaku... I'm Okay...everything is Okay...
Nampak saya masih boleh melakukan pelbagai lagi tugas harian...

Yup..aura Positif tu yang buat kita kelihatan normal dan Okay je...
Istilah penat akan hilang bila aura Postitif yang datang...

Last week juga ujian buat saya...gelang emas hantran perkahwinan hilang....mungkin jatuh dimana2...
Bukan Rezki...
Allah mungkin ada sediakan Rezki yang lebih baik untuk saya...Saya Yakin ....dan sangat yakin

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images