Blog Berlapuk...Fuh...Fuh...

Blog Berlapuk...Fuh...Fuh...

Blog dah pun berlapok...boleh ditiup habuk disana sini...
Sabo je la...
Series...memang tak sempat nak berblog lately...
Banyak sangat benda nak settle...dengan soalan...sebut harga...5S?? Robot...
Kalo tengok kearah meja....oh sangatlah semak kemain lagi...

Penat???eh ape tu penat???Otak tak sedar kepenatan melanda...
Kadang balik rumah pukul 9.00 pun dah flat...
Emir menjerit le nampaknye...paling best mama kene ketuk dengan TAB...best tak???
Anak yang comel...xkan dimarah...paling best pun meleleh airmata mama kesakitan...

Tak ramai orang tau bertapa huru hara dan rushingnye hidupku seharian...
Melainkan yang perasan bila saya sakit...nampak kurang sihat...nampak letih...
Tapi selalunya nampak saya dalam keadaan normal..nothing happen...
Nampak saya cam xde pape berlaku... I'm Okay...everything is Okay...
Nampak saya masih boleh melakukan pelbagai lagi tugas harian...

Yup..aura Positif tu yang buat kita kelihatan normal dan Okay je...
Istilah penat akan hilang bila aura Postitif yang datang...

Last week juga ujian buat saya...gelang emas hantran perkahwinan hilang....mungkin jatuh dimana2...
Bukan Rezki...
Allah mungkin ada sediakan Rezki yang lebih baik untuk saya...Saya Yakin ....dan sangat yakin

0 comments:

Post a Comment