family gathering.....

Family Gathering.....

Harini aku keje...tapi abang2 aku semua ada kat umah...
so hati dah kat umah...
Cam best jek...cam best jek...
malam tadi kitorang wat family gathering kat Umah ajan...hehehehe...
Cuma Ami jek takde...Ami dah balik a day before tu....
Hmmm meh lah layan gambo...
Hehe...ni la anak2 dara kecik...
Yaya...Lia dan Isha...
Anak2 sedaraku yang manis...

Ini plak anak2 sedara lelaki yang macho
Yang paling macho yang pakai baju merah
Ha...yang tu anak ye...bukan anak sedara.hehehe

With my SIL yang somel dan cute...kak Nim..
Kami sangat closed each other

Nenek is tengok TV jek kojenye...
Sambil ditemani cucunye...

Ha...are we look alike???
Ni abg saya yang ke 2...
Paling susah nak jumpa
Selalu sangat takde kat malaysia...

Ha...yang ni...boypren saya.encemnye

Gossiping la kamu....hahahaha

budak lelaki kan....main PSP saje kerjanya

Alahai sewwtnye u olls...
eh yang baju merah tu kenapa join gugurl punye team???
Anak I paling bulat ye...hahahaha
Since my family ni susah sangat nak gather...disebabkan kekangan keje...so bila ada masa bersama...kami sangat appreciate it...
Walaupun keluarga kecil, tapi  semua ada tanggungjawab yang besar...
Aca lagi la susah nak jumpa...so bila die balik...memang happy...
Kadang2 aku pon x tau mane abg2 aku berada...
Tetibe mak je cite...sorang ke africa, sorang ke perlis...haish....susahnya kita nak gather kan...

Semua dah berjaya....Alhamdulillah...
Kalolah abah ada lagi...msti die happy....
Al-Fatihah untuk Abah...

 I love my family much...

Adios....

1 comments:

Laura Kwan said...

Hello,

I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon that gives useful information to future moms about How to fight gastro-esophageal reflux and heartburn in pregnancy / Bagaimana menangani gastro-exophageal reflux dan pedih-ulu hati semasa mengandung.

As you yourself were pregnant not so long ago, I thought that you may be interested in sharing this content with your readers whether they are pregnant or soon to be pregnant.

If you are interested and want to see the infographic, you can contact me on laura@lionandlion.com

Also, please note that:
- This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

I'm looking forward to hearing from you.

Best regards,
Laura Kwan

Post a Comment