Good Bye 2013...Hello 2014!!!

Good Bye 2013...Hello 2014!!!



Esok dah bermula Tahun baru dalam kalendar 'org putih' kate org2 tua...hehehehe...
Kalo kalendar Islam...dah bermula last month lagi...
Banyak suka duka yang berlaku sepanjang tahun 2013...yang akan dikenang dan dijadikan pengajaran...
Semoga kehadiran Tahun baru 2014 menambah keceriaan, keberkatan, kebahagian dan Rezki yang melimpah Ruah...amin....


Mari kita imbas kembali....

Februari :
1. Suspect pneumonia....hahaha...I is kalo xberkait dgn penyakit atau hospital ni...cam x brapa nak 
lengkap pulak...muahahaha...saya pernah ceritakan disini ('',)

March:
1. Kehilangan HTC kesayangan...OMG...sedey gile mase tu...cam nak nangis laju2...tapi macho babe...hehehhe (",)

2.Kami sekeluarga accident...Oh yang ni mmg I DON'T WANT to remember at all...sangat trauma...tapi ianya betol2 buat kami lebih beringat dan berhati2 dimasa mendatang....(",)

June:
1. Kami ke Cameron higgland....best bercuti bersama few In laws....hehehehe (",)

August:
1. Hubby wat supprise dihari raya....Wah...senyum sampai telinga I taw...hahahaha (",)

2. Hubby operation kaki...disebabkan oleh...terlebih main futsal kot...muahahahaha (",)

October :
1. Got a new member's in sayuti's family...welcome Adik ipar...eh salah...Biras...(",)

November :
1.Kami bercuti ke melaka...best giler bercuti ber3...hehehe love it much (",)

December:
1. Family gathering...punya la susah family I ni nak bertogether2 kan...finally dapat bersama...best wooo (",)

2. Alhamdulillah...kami dah 4 tahun bersama...Love U much Encik suami (",)

3. The Dahlan Family bercuti ke PD...hehehehe...Love U familia...(",)

4. Buat supprise party untuk hubby...tapi...tak menjadi...adeh...nangis laju2 (",)

5. Happy birthday DECEMBER's MEMBER....(",)

Pelbagai lagi kenangan suka duka yang mungkin takde diceritakan...
Biarlah jadi kenangan sendiri jek...hehehehe
Ape pun...happy to be with U 2013....semoga 2014 akan lebih bermakna....


0 comments:

Post a Comment