The Dahlan's Family Gathering

The Dahlan's Family Gathering 

I am so excited untuk pg ke family gathering yang 1st time ever buat kat luar dari rumah sendiri mahupun rumah our family members...So this time kami ke PD(port Dickson)
Tapi sebab last minit booking...memang dapat tempat yang biase2 je la...
I mean tempat yang tak la berbintang2...tapi tu pun dah cukup bersyukur..
Yang penting kami dapat to be together...
Mahupun begitu...my 2nd brother family tak join...(its ok)

Jom la layan gambo ea
BBQ malam tu

Seafood yang fresh

Mum makan

Sedapnye...

Beloved husband and wifey

Si comel dan ayah

Emir dan nenek

Us....

1 anak dara 2 mak dara


hubby & ami

Sibling!!!
Next time kite jumpa lagi and pg jenjalan lagi ok...

0 comments:

Post a Comment