Kami Ber'Gather' lagi...wah!!!Happynye!!!

Kami Ber'Gather' lagi...wah!!!Happynye!!!

Last week Dahlan's Family ber'gather2' again...This time were more enjoyable sbb semuanya dapat berkumpul bersama...(lengkap okay)
Memandangkan hari jumaat adalah hari cuti Thaipusam last week, so hubby pun x keje...so pagi tu kami accompanying hubby cyling kat JB...sampai pukul 12tghr...
emir with ayah
Then kami terus menuju kerumah maklong (ajan & Kak G) for having a lunch together....memang best la kan...sampai2 je tinggal makan...
So petang tu we decided untuk melawat2 Danga Bay dan Nusajaya ...just for gather bersama. Sampai di Danga Bay kelihatan x begitu menarik sangat...macam baru nak upgrade few places la...so kami terus je menuju puncak ke Nusajaya....
Sampai je Nusajaya...amek2 gambar area blakang dataran nusajaya....Then kami terus menuju ke pearl harbour area....hmmm best je...tempatnye cantek...
Ok je la ...layan la gambo...
Cik anim with akmal

Our family members

Enjoying!!!


MR smart...Aqil

Loving couple

mum and daughter

hehe...2 gambar lain cite

comeynye nenenk

Nenek dan cucu2

we are cousin

mother and daughter

eh...sibulat sape ni...???

lovingnye

nenek dan cucu yang comot

eh??dah comel dah

akmal safiy

Then...pastu kami terus menuju ke Restauran Yeo's yang berada kat Tanjung pelepas...
makan dengan heaven, tapi x berapa nak sedp pun...Tapi yang pasti enjoy to be together...


Lia yang suke school
Ha...bukak FB la tu
makan2

Makan lagi

Makan jugak

Makan dan makan

makan tanpa henti

mim alif kaf alif nun

yang ni je sedap

Kalo arwah abah ada lagi...mesti abah happy to see all this...miss u abah...
(sedihlah...)

0 comments:

Post a Comment