My Baby Boo???

My Baby Boo???

Ha...tak payah nak baby boo sangat... dah bujang dah emir yang bolat ni...
Mulut die kemain mak aih...(sama cam ayah...hehehe...ok2..I admit sama cam mama)
Active bleh tahan (sama cam ayah...yela2 sama cam mama lagi...tak reti dok diam)
suke menyanyi (ni cam mama...jugak....mengaku sudeh...)
kuat majuk...(ni cam...ish???xkan mama kot...mama jarang kot kan???)
garang yang amat (ni tak pasti ikut sapa muahahaha)
Manja (macam ayah...ahahahahah)

Hari jumaat lepas, I is anta hubby keje...then pas balik keje tu we olls g jenjalan la kejap kat JB...Tetibe...on d way balik...I is mengantuk tahap gaban...so tahan la mengantuk ni..tetibe ...

Emir: mama...nape mama macam bongok jek?
Mama: Ha???(terus segar bugar)
Ayah dah gelak2 dah...
Ayah : bukan bongok la dik...MONYOK....
Mama: La....hahahahah(baru gelak guling2)
Mama dan ayah gelak guling2 bersama...

See???memang mulut die kemain lagi tau...
hahahahaha...

Now..koje die xmo dah pegi umah acik hawa...tapi sibuk nak pg school...haiyooo...
memang la mama nak anta awak sekolah...
Tapi tunggu awak 4years dulu ea...
sian la anata kecik2...rase cam baby lagi awak ni...

Emir always be my baby boo...sangat manja lately...sebabnya sejak krismas mama asyik cuti  kan....(ayah cuti mama pun follow) so emir sangat manja...
Gado pon voley tahan gak...
hahahahahahaha

Baby boo...U re such a sweet boy ever...
I love u much....



0 comments:

Post a Comment