Entry bertingkek Tingkek....

Entry bertingkek Tingkek....

Emir menyelit kat tengah2...hahahha
halo2.....lame gile tak hupdate encik belog ni....sejak semester baru dah start...kehidupan I is memang chaos giler..dan sangat pack with such many things...
Macam2 nak cite kat satu entry ni jek...hahaha....sebabnya semua dah "past tense" kan...hahahaha
Okey2...meh start cite meh...

Pertengahan January haritu..I got a fever....Alhamdulillah kali ni tak begitu teruk la demam...But still badan dan tekak sakit perit dan tonsil juga bengkak(tu namanya simptom standard i dikala demam...heheheh)
so I pun mengada2 la sikit...soh hubby masak...mase tu teringin makan maggi jek...
so saje je usha die soh masak...
You know what???He did It!!! I'm so happy with it...Thank You dear hubby...
Sedap awak masak...kite sangat appreciaate tau...
hehehhehe
Brsungguh cik abg kite

chaiyokkkkk

Hasilnya





Mr.Ravi is kawan Emir???
hehehehe...ayah join skali pegang
Habis rambut I

My gendut is going to barber!!!hahahaha...punye la payah si kecik tu nak berjumpa pakcik2 Ravi...nanges manja2 la...beriye2...tapi bile dah start potong je rambut...okey jek die...hahahhahaha..Pastu ape lagi...pas je potong rambut, die paw mama dan ayah kura2...
Alahai anak...anything for u sayang....
tapi memula die mintak kucing ...hamboi...semput mak ko nak...kura2 pengganti kucing nasib baik die terima...hahahhaha....











Short Vacation Indeed!!!


Kawan mama yang paling besh
Hmmm...disebabkan we olls cuti berbeza dek kerana Johor dah ubah haluan cuti mingguan, maka me and my hubby berlainan cuti...
Nak wat cane kan...sentap mak tau...tapi redha jek la...
ada ke option lain???unless kuar dari Johor...(cheh alat klise)
Eh...ade sape kat belakang tu???
So then, Chinese New Year punya holiday kami pun decide untuk bercuti...
eleh...turun KL je pun...best woooo
Hehehehehe...kami pegi SOGO!!!yeay
Sogo tu best sebab ape tau...sbb 2 beranak ni sopping mopping dengan heaven giller okay...hahahha...kitorang belikan emir balloon upin ipin...ikat kat suar...senang nk detect...hehehe
Indicator terbaik untuk anak2 di mall ok
pastu kami ke GM Klang!!! yeay
But im not really suggested to GM KLANG la ...sbb agak xpensive sbnnye weh...tertipu jek kan
Hehehe..Pastu lak , kebetulan pada 2/2/2014 merupkan beday Hanifah...
So we take this opportunity..............
(Entry terhenti seketika beberapa hari lepas dek kerana bos meroyan...sentap mak...hahaha..malasakunaklayankobos)


Muka Busuk
Tak habis2 nak tgk upin ipin die
Hahaha...macho la bro
Sukenye dapat Upin Ipin



Mia dan mak jun somel
Penglipur lara...cite ape tu





With This bujang,...haish
Happy beday abg Hanifah


















sambung balik....So we take this opportunity.............. untuk celebrate beday hanifah kat Jusco Bukit Tinggi (Eh banyak ek Jusco yang dibukit2...kalo kat JB JJ Bukit Indah, Kalo kat KL Bukit Tinggi...Bukit Bintang...tettt maneade bukit bintang)

Then pas celebrate birthday tu kami pun balik dulu umah BIL kat Puchong....malam tu baru balik Pontian..hamboi...hubby dah lalok2 dah...maklum le bertolak kul 10malam kan...sampai jek kat senawang terus mintak tukar.so I drive le dari Senawang-Pagoh...pastu hubby dari Pagoh-S.Renggam...
Then dari S.Renggam-Rumah...I lagi yang drive...hohoho

New car's In d House!!!


New car's for mak han
Wooo...Thats not our's...even used hubby's name but This new baby in my MIL houses is belong to Mak Han...Selama ni mak han pakai kancil JGS yang telah lama berjasa....kancil tu memang sangat la berjasa...mane taknye...hubby penah wat supprise datang ke UKM bawa kancil tu tau....
Kenangan yang tak mungkin saya lupakan.....Love u hubby (tetibe kan) hahahaha
So mak Han yang juga banyak berjasa...This is for U...We love u Mak Han...








New Watch!!!Watch U


This cute and sweet watch is given by my dearest hubby duddy...
Thank U hubby ...Love u much...
Cite die sbnnye binik di ni ngengada...
tetibe rase nak carik jam because of jam kat opis dah belo dan bengong...(small matter je pun kan)
dan kononnye...Tak dapat gelang emas 80karat dapat jam pun jadik la kan...
ha kan betol dapat jam...hahahaha
hubby bought it for me....
Million Thnanks hubby cayang mucuk2...
mmmuah


MY skills Or Ur Skills???


Hahahaha...My skills ni adalah anjuran JPK dimana kat myskill ni la kami warga pengajar ni nak show off our skill...bukan show off pon...lebih kepada asah bakat ni...hahahaha
First level masuk ni kene masuk ujuan saringan die la....so Ujian saringan cam biasa buat kat CIAST.
OMG!!OMG!!! Tempat jatuh lagi dikenang...apatah lagi tempat muntah2...hahahahaha
Gerak dari rumah kul 5pagi...sampai ciast kul 9pg...apekelajubenor bawak kete kan...
PAstu terus jek pg sapan kat kafe...
makanan habis kot...cis cis dan cis ok
Tapi tak lame I jumpa Faz...ah...suweet la mummy for the 2nd baby ni...
Nampak berseri2 jek muka die
Faz...aku sbnnye masih x pcy ko dah ada anak 2
eh salah bakal ada 2 anak ni...hehehhehe
Then bila masuk je dewan exammm.Ayak!!!aku kenal mamat ni....
lari laju2 bleh????yes...I is buat bodo jek...tapi pastu dgn rela hati I bertegur sapa dengan beliau...hehehe....
sape kah beliau...org tertentu jek yang kenal...







 Okey, Tu jek citenye...kang berkurun baru sempat hupdate lagi...
Eh Tapi I nak gak cite pasal kesentapan haritu...muahahahaha...
Next time ek...
ADIOS
























1 comments:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Post a Comment