Anak comel sape ni???


Anak comel sape ni???


hehehe...bile dah rajin  nak hupdate...rajin sangat pulak kan...hahahaha
Okey...lame tak cite pasal budak bijak dut2 ni kan...
Mulut die sekatang...hamboi,bukan main...
Badan die pon...boleh tahan...hahahhaha

Last week kami pegi ke JUSCO bukit Indah...
memang dah lunch hour and kami sangatlah lapo...
sampai je menujulah ke KFC kononnye tercepat...tapi lambat gak
ramai je org...
Then...hubby panggil "ma...tgk tu" sambil tunjuk pada dak kecik dut2...
so I pun tengok la...
takde pape pon...kenapa plak...
Eh???OMG OMG OMG.....
Tengok la kaki die tu...
Pakai sebelah selipar sarung spiderman dan sbelah selipar kapit...how come mama bley tak perasan ni anakku????how dare u wearing this???
Ayah bantai gelak...ayah kate biar je...hadoi...mama geleng kepala lapanploh kali hokay...
hehehehe...
#anakkumemangsempoi

Waktu solat plak...bile mama dan ayah solat jemaah...start la budak kecik ni wat aksi stunt...sampai kadang ayah terdiam bila baca surah...sebab dok cemas budak kecik ni panjat2 almari and kemudian lompat kebawah....pengsan mama dik oi...
Tapi sekarang die lebih suka berjemaah dengan ayah...
ha...cube tengok kaedah solat dak ni..

Memula Okay kan...nampak cam makmum kan
Bila rukuk dah nampak cam pelik sket


Ha...ni step paling best...tiarap terus...hahahaha

Hahaha...anakku somel....cam nak kene gigit je pipi tu.....bile time tido berdua...alahai...both of u sangat somel...

3 comments:

Mar Mansor said...

anak semangat..ayah dia pon semangat..beza dgn gambo tepi tu..hihihi gurau2

ayza ukashah... said...

Hehe.sama naik

Arinie Ghazali said...

Hihi. Comel je masa solat tu

Post a Comment