HajaT TerTunai...

HajaT TerTunai...


Hai U olls...lamenye tak hupdate belog ini kan???hehehehe...I is busy dizzy with so much things...(cheh..macam ade je yang bace blog ko ek???hehehehe)
Alah...berbelog ni just untuk memory...if boring2..i open my blog and bace...biasala tu kan...
Anyway...this entry will story mory about hajat my mum...
Mum was registered for pilgrimage...dan dijangka akan dipanggil pada 2023..OMG...very the nearest year la...x beragak kan???tapi nak wat cane...dah populasi penduduk dunia memang ramai gile kan...so memang la queue-up...
My mum takde muhrim lagi satu...so that is the problem la kan....
Me and hubby sebagai muhrim???rasanya kami belum mampu dari segi macam2...kewangan, kerohanian, kelapangan masa (urusan anak2)...begitu juga adik beradik yang lain...
Yes..I admit...kami masih mempunyai anak kecil dan ramai yang bersekolah...
so kami pun rase sangat berbesar hati bile sepupu kami nak ajak mak kami ke umrah menggunakan agen andalusia and I thought and do some research...antara the best travel agent in Malaysia......
Akhirnya tertunai juga Hajat mak...Alhamdulillah...

Pada 2 APril 2014...we send up mum ke LCCT...sblm tu kami singgah dan rehat dirumah Aca (my 2nd brother at Nilai impian) after dinner kami pun terus bertolak ke LCCT...mak will fly via AIR-ASIA X
Hopefully semua selamat

The next 2 day...baru la mak kol...happy je dgr suara die...
Tapi jangan tak tau..I is nanges saje kojenye...
Asyik terpikir2 pasal mak...aduhai...kesian mak sorang kat sana...macammana kalo sakit pening...demam ke...sedih gile rasa...
setelah 2 minggu akhirnya mak akan bertolak balik malam ni...semoga semua dipermudahkan...amin...

0 comments:

Post a Comment