Mendeka!!!Mendeka!!!!

4:21 pm

Mendeka!!!Mendeka!!!!

Ni back dated punye cite ni...hehehehehe...
1st time emir appreciate apa erti kemerdekaan and 1st time we bring him untuk tengok merdeka punya celebration kat PADANG mini Pontian...
I believe that emir really appreciate it...
Pagi tu kami semua terlewat bangun..kelam kelibut terus...hahahaha...
bangun2 start kete terus ke padang...
Kami terus menuju ke tgh org ramai di tengah padang and saje bawak emir untuk beratur sama2 dengan org lain...excited je muka tgk situation tu...tapi mama more xcited tgk emir punye keletah...hehehehe...

Tak lama kami kat situ wak adam (panggilan untuk sepupu saya) datang menegur emir...emir memang tak sah kalo kemana2 takde org tegur kan...haahahaha...
Then kami terus mencari amalia(sepupu emir)...di astaka...
tengok2 amalia nangis cari kakak-kakaknye...hehehehehehehe...
Emir dah blur semacam jek...

Emir look happy to see the national day celebration for this year...ni la 1st time die nampak perjalanan perayaan kemerdekaan....even so many things happen this year...but Syukurlah...Malaysia masih lagi dapat menyambut Kemerdekaan ke 57 dengan aman...Alhamdulillah 















Muhasabah

Life...hectic but beautiful

3:50 pm

Life...hectic but beautiful

What are u expecting about life???are u happy with ur life?are you disappointed ???
hmmm hehehehe...life ni subjectif...depends on individu...ada orang happy gile walhal sibuk sangat...
ada orang happy dengan life yang tenang without do anythiing...ada orang yang aktiviti over banyak sampai masa rehat hanyalah tido (tu aku la tu) but sangat happy dengan life kita...tapi ada orang happy dengan aktiviti ketenangan tanpa berpenat2...

see...the different between kita dengan kawan2 kite kan...tengok la...sampai nak hupdate belog pon makan tahun...sian en.belog ni...dok tdo jek...hehehehe...tak silap last hupdate mase beday aku haritu...tu pon hupdate ala2 malas ken...cis cis...

Life was so beautiful for those yang betul2 menghargainya la...
banyak benda kita boleh belajar dari kehidupan kita sebenarnya...
so dont expect that life kita yang kadang2 ada masa2nye memang chaos ni sebagai bebanan...
learn how to appreciate life....
.......................................................................................................................

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images