Life...hectic but beautiful

Life...hectic but beautiful

What are u expecting about life???are u happy with ur life?are you disappointed ???
hmmm hehehehe...life ni subjectif...depends on individu...ada orang happy gile walhal sibuk sangat...
ada orang happy dengan life yang tenang without do anythiing...ada orang yang aktiviti over banyak sampai masa rehat hanyalah tido (tu aku la tu) but sangat happy dengan life kita...tapi ada orang happy dengan aktiviti ketenangan tanpa berpenat2...

see...the different between kita dengan kawan2 kite kan...tengok la...sampai nak hupdate belog pon makan tahun...sian en.belog ni...dok tdo jek...hehehehe...tak silap last hupdate mase beday aku haritu...tu pon hupdate ala2 malas ken...cis cis...

Life was so beautiful for those yang betul2 menghargainya la...
banyak benda kita boleh belajar dari kehidupan kita sebenarnya...
so dont expect that life kita yang kadang2 ada masa2nye memang chaos ni sebagai bebanan...
learn how to appreciate life....
.......................................................................................................................

0 comments:

Post a Comment