Mendeka!!!Mendeka!!!!

Mendeka!!!Mendeka!!!!

Ni back dated punye cite ni...hehehehehe...
1st time emir appreciate apa erti kemerdekaan and 1st time we bring him untuk tengok merdeka punya celebration kat PADANG mini Pontian...
I believe that emir really appreciate it...
Pagi tu kami semua terlewat bangun..kelam kelibut terus...hahahaha...
bangun2 start kete terus ke padang...
Kami terus menuju ke tgh org ramai di tengah padang and saje bawak emir untuk beratur sama2 dengan org lain...excited je muka tgk situation tu...tapi mama more xcited tgk emir punye keletah...hehehehe...

Tak lama kami kat situ wak adam (panggilan untuk sepupu saya) datang menegur emir...emir memang tak sah kalo kemana2 takde org tegur kan...haahahaha...
Then kami terus mencari amalia(sepupu emir)...di astaka...
tengok2 amalia nangis cari kakak-kakaknye...hehehehehehehe...
Emir dah blur semacam jek...

Emir look happy to see the national day celebration for this year...ni la 1st time die nampak perjalanan perayaan kemerdekaan....even so many things happen this year...but Syukurlah...Malaysia masih lagi dapat menyambut Kemerdekaan ke 57 dengan aman...Alhamdulillah 















0 comments:

Post a Comment