Blog yang berlapuk =(

Blog yang berlapuk =(

Hai korang..lame gile i is tak hupdate belog ni....memang sangat2 busy lately...macam2 nak kene buat...sampai la hujung sem ni...mujurla aku ni pantas menyiapkan penandaan kertas assgment student, pemarkahan and so so on....i ni memang la jenis tak suke kerja bertangguh2...lagi pulak tau dah mesti kerja menimbun bile tangguh2 kan...

macam biasa la...penat dan sangat letih melayankan amarah orang, ...melayankan student dan macam2...nama pun kerja mestila ada kekangannya tak banyak pun sikit....
so...I try my best to facing all this...

sampai satu masa I feel like I want to move out from here...hahaha..
kadang2 rase aku ni la tempat org nak marah...aku ni la tempat meletak bebanan yang org tak nak...aku ni la tempat untuk student mengadu....yang kadang2 aku sendiri perlu letak kepenatan,kemarahan,kesedihan aku ni jauh2 supaya semua org nampak....she's always happy..she is happy go lucky...she treat me well, she have no reason to unhappy....

Hopefully next sem aku boleh cube ketempat baru...environment baru....
wish me luck....
I will try it.....


P/S:* will update soon about previous momment yang best2...I will spend up my day to story morry ok???hehehehehehe,... 

0 comments:

Post a Comment