Entry Flashback...

Entry Flashback...

Hai uolls...harini kite berentry flashback yek...sebab dah makan tahun dah blog ni xberupdate...siap bersawang bagai ni...OMG...syian blog I....
Sorry ek..atas kekangan kerja, masa, da waktu menyebabkan blog ni terabai...
so dengan itu saya nak isytiharkan harini saya nak flashback semua story morry...hopefully masih ingat la...muahahahaha
Tak silap last entry adalah about merdeka....mak aih...dasat sangat kan???dah almost 3 bulan kot...
patot bersawang2 blog ni...huhuhu..

Okey...start dengan bulan SEPTEMBER

SEPTEMBER...

2 sept 2014

My bumblebee punye tayar pecah...omg...what happen to you baby???yang x menahan tu boleh tak sedar bawak dari umah sampai ayer baloi..
siap msg husband
me:"abg, sy rase kene buat allignment semula la kete ni...."
husband reply:"knape???"
me:"stering asyik nak kekanan jek"
husband reply:"bocor kot"
me:"eh yeke???"
husband reply:"cube berenti check jap"

aku pun berhenti...omg...tayar flat....

me:"sayang....erk...betol la...bocor"
husband reply:" ok awak kat mane??"
me:"kat air baloi"
husband reply :"ok tunggu situ"

Redha giller husband aku ni...wakakakaka...sorry sayang 



5-7 sept 2014

Sukan Staff ILJTM wilayah selatan....
hehehehe...
bab sukan bagi I yek...memang xcted tahap gaban punye....
huhuhu
Okey...sbnnye untuk sukan staff kali ni saya dipertanggungjawabkan menjadi pengurus pasukan Bola jaring...dan saya juga adalah pemain bola jaring ADTEC BP....
Bile cite pasal sukan....biasanye gugurl sangat allergic dengan sukan....banyak sebab...
1. Taknak berpeluh
2. Taknak penat2
3.taknak sakit2 badan

...kirenye banyak la alasannye....
Tapi yang tu la yang paling aku suka buat...
tak kisahlah nak berpeluh...nant mandi banyak2 kali...i suke
Tak kisahlah nak penat...pastu rehat
sakit badan???pasu leh baiknye...takde la sepanjang tahun sakit badan kot...hahahahaha

so untuk sukan staff kali ni aku join 2 games...
Badminton dan netball =)

Badminton beregu ...i learn so much things untuk games ni...
keserasian is the most important thing...one more adalah kepercayaan dan kawalan diri...
my mistake...sorry guys...no medal for it..

Netball...hmm memula tgk macam takde harapan....even saya pengurus pun, saya hanya letak tempat ke4 paling tinggi pun untuk my team...
bukan sy meragui kehebatan team sendiri...tapi semua org baru dan baru je belajar main netball....ada yang sblm ni tak tau rules pun....Tapi saya cube tiupkan semangat kawan2 saya...anggapkan je its nothing....
1st game menang....eh ???alhamdulillah....
2nd game...menang lagi....alhamdulillah

gap tu aku main badminton, then berlari trus ke padang....tengok2 permainan baru nak mula...lawan mersing...so aku pun berlari sakan...
terus masuk padang...hmmm menang lagi...alhamdulillah...
so pagi esoknya penentuan semi final.....

sok paginye terus bersiap sedia untuk semi final...melawan ILP ledang...
Alhamdulillah sekian kalinya menang...
so penentu final adalah dengan Pasir Gudang...

nampaknya nasib tak menyebelahi kami...Pasir Gudang menjulang juara...
Kami sangat bersyukur kerana kami sampai keperingkat ni walaupun amatur =)

0 comments:

Post a Comment