Pretty simple life =)

Pretty simple life =)

Hai...lama tak menaip...tak menulis...tak berkongsi ape2 disini...
And harini ...alhamdulillah separuh hari dah puasa (GANTI) hahahaha...then nampaknya lunch hour dah bertukar kepada typing hour...yes!!!
Actually...im pretty busy with so so so much much thing...menyebabkan blog ini terbiar...sian sian sian

I am an ordinary person...not an extra ordinary...
Career woman...yang sentiasa otak dok ligat nak buat itu, nak buat ini...nak try itu...nak try ini...
WHY???? hey...life is short...why not kite do the best to our self, family...friend and people surrounding....mungkin ianya hanya sekadar buat org lain tersenyum...dah memadai instead of org menangis kan???

Semenjak saya berpindah di Unit yang baru...saya lebih termotivasi....here, there..everywhere saya nampak chances untuk memajukan diri...do something yang boleh membawa benefit kepada org lain...find out the best way to improve diri dan memberi impak positif kepada orang2 lain...
Syukur sangat dan saya sangat enjoy with that....seriously...
Sekarang balik pukul 6ptg pun not a big deal for me...kalo dulu pukul 5ptg dah queue up nak balik depan punch card...See???nampak x I enjoy my job now....
Thank you everyone....include my beloved husband, son and mum yang selalu bagi semangat2 positif...
Ada sekali I feel so down with ONE SILLY thing...and my husband was really the best husband ever...he make me happy then and I feel so fresh...Thank You dear for that...Love u much =)

And also saya juga merupakan fulltime housewife dihari cuti...(weekend and public holiday)
everything saya buat...include memandikan si mika (kucing emir)...hahaha..
ts interesting tau...kadang tu...nak duduk pun tak sempat...
Tapi macam saya kata...saya enjoy dan happy do all this...
dan saya takkan epaskan peluang2 yang ada....lebih2 lagi untuk spend time with my lovely husband and budak gudut sorang tu...




LOVE

Mama Emir....

0 comments:

Post a Comment