2016...its...started

Alhamdulillah....

Hai korang...memang series lame sangat tak update blog...ni td siap dok ikir...ape la password blog aku ni....tapi Alhamdulillah...mmg dah auto saved kot password die...hahaha...
dah masuk tahun 2016 rupanya....series beb...sejak dok unit pengurusan pelajar...dan aku memang sangat gile pangkat agaknye...pelbagai jawatan telah disandang dengan jayanya (macamana bleh aku menerima dengan hati jiwa raga terbuka pn aku xtau)....so rehat pon aku xsmpt nak makan...apetah lagi hupdate blog...ohhh...impossible ye yang tu...hahhaa...
Best dok UPL ni...keje jmpa budak, kerenah budak, customer org luar, parents...and sbnne aku realize...aku suke kerja itu...aku suke bahagian aku sekarang...dan aku mmg enjoy la keje...balik kul 6/7ptg pon aku still relax lagi...cam nothing happen....
Mungkin kerana kegigihan aku tu...Bos2 ADTEC telah mengiktiraf hasil kerja aku dengan memberi satu anugerah untuk aku...Anugerah perkhidmatan cemerlang...Alhamdulillah....
Mungkin aku ni bukan la cemerlang sangat...cume...aku mmg jenis bersungguh wat keje ni...kalo keje x settle aku xpuashati...hihi...tu la aku kot...
so...untuk diri aku sendiri....tahniah tau....kipidap...dongibap..haha
To Mr. Husband...Thanks so much...slalu jadi pengkritik mama, pendengar,penasihat,tukang gelak,tukang bagi bahu(kalo sedih)...and much more that u have done...yang slalu faham how i works...kepenatan saya...kepuasan saya....and everything....
To emir....thanks sbb teman mama kat opis....kdg2 die tanya..."ma,kite mmg tdo sini ke???" Oh my god....nampak x????die dah boring teman mama kat opis...kul 630 pon masih gigih bekerja...sorry dear...ur mom ni gilos sikit...hihi
To my mom...Thank to give birth on me....layan borak pas balik keje...teman masak lepak kat dapur setiap hari....

0 comments:

Post a Comment